26/6/08

Πόσο δίκιο έχεις ! !

Από : itaniepitas

Κοιταχτήκατε.
Κανείς σας δεν μίλησε.
Ήρθε το επόμενο βαγόνι και χαθήκατε.
Ίσως για πάντα.
Losers του έρωτα και της ζωής αμφότεροι, αφήσατε τη μοναδική στιγμή να φύγει έχοντας καβάτζα την αναζήτηση στο Διαδίκτυο.


Αρχέγονη κατάσταση απειρίας; Χαμηλή προσδοκία; Κάτι τέτοιο. Σίγουρα όμως κάτι που προηγείται της θέλησης για ερωτική δύναμη. Πριν το πρώτο χαμόγελο. Πριν την πρώτη ερώτηση. Πριν το πρώτο λάγνο ψέμμα. Η απόφαση της ήττας ήταν εξαρχής προσδιορισμένη:

"Σε είδα.com", "φορούσες κόκκινα.com", "δεν σου μίλησα.com", "είμαι μαλάκας/μαλάκω.com".
Είναι καθαρή βλακεία μάλλον. Τι πας να επιδιορθώσεις ρε; Την στιγμή; Και με ποιο τρόπο; Με μεταχρονολογημένη τόλμη; Με αδόκιμο θάρρος;
Βλάκα. Κότα. Το σύμπαν έχει ξεκινήσει και δυσανασχετεί με τις καρμικές ανισότητες που δημιουργείς.
Παίξε την τυφλόμυγα τώρα. Ρίξε μήνυμα σε μπουκάλι στη θάλασσα. Και αν το δει, το είδε. Διαφορετικά, δυο κατάρες για οτιδήποτε δεν σου επιτρέπει να θέλεις και να τολμάς.
Αυτός όμως είναι ο ορισμός του μοσχαρίσιου εραστή και της μοσχαρίσιας ερωμένης. Έρωτας κτηνοτροφίου και της γραμμής παραγωγής. Με αδιάκοπη πάχυνση με chat rooms, facebook και αναζητήσεις πίσω από το τζάμι. Σου λέω όμως ότι όταν παχύνεις, θα καταλήξεις στον φούρνο μου. Και αν όχι στον δικό μου, σίγουρα σε κάποιου άλλου.
Ναι ρε βλάκα. Έτσι είναι η αληθινή ζωή στην πιο φρικαλέα εκδοχή της, είτε σου αρέσει είτε όχι. Η πραγματικότητα νοθεύει τη μαγεία του παραμυθιού. Αν δεν έχεις ιδιοσυγκρασία εξημμένου ζώου σε περίοδο αναπαραγωγής, τότε τι ζητάς τα ρέστα; Μίλα ρε. Φώναξε. Και άσε την υποκρισία με την παρεξήγηση να πάνε στο διάολο.
Κανένας δεν υποψιάζεται πως είσαι loser μέχρι να ξεκινήσεις να πληκτρολογείς "...se eida...". Κ-α-ν-έ-ν-α-ς. Πίστεψέ με...

Σχόλιο greekpoliticalreview : Φανταστικό κείμενο απολύτως βγαλμένο από τη ζωή ! Εδώ μέχρι κι εγώ ο κόμματος κολλάω που και που . . . (όσοι με ξέρουν θα γελάνε γιατί για να μιλήσω σε γυναίκα πρέπει να έχει υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι : με θέλει , ότι δεν της αρέσουν τα σκυλάδικα και ότι η οικογένειά της να ήταν τουλάχιστον αριστερών προδιαγραφών για να της έχει μεταδώσει κάποιες ελάχιστες αξίες) .

Σ αυτό όμως το σημείο (μετά τις μαλακίες δηλαδή) θέλω να κάνω μια σοβαρή επισήμανση : Μετά το sex και το φαγητό θεωρώ ότι πιο όμορφο και τέλειο στη ζωή να φλερτάρεις μια γυναίκα . Όχι το μπλα-μπλα αλλά το φλερτ με τα μάτια Το παιχνίδι πριν την πρώτη λεκτική επαφή .

Από τη φύση μου είμαι φυσιογνωμιστής . Πιστεύω ότι με το που δω μια φάτσα ξέρω : τι είναι , τι πιστεύει , με τι ασχολείται , τι της αρέσει , τα πάντα ακόμα και τι παρελθόν έχει (ξέρετε αυτήν την μικρή ιστορία που φτιάχνουμε για κάποιον με το που τον δούμε . Ε λοιπόν εγώ δεν την κάνω μικρή ιστορία αλλά μυθιστόρημα) . Υπερτίμηση του εαυτού μου . Ναι το ξέρω αλλά από μικρός έτσι ήμουν κι έχω ρίξει τον πήχη για πολλά άλλα θέματα οπότε αυτό το κρατάω σαν κόρη οφθαλμού (έτσι για καβάντζα) .

Και το θέμα τώρα είναι γιατί όταν φτάνεις να χαλάσεις αυτήν την φανταστική ατμόσφαιρα , αυτή τη μυστικιστική στιγμή του οπτικού φλερτ που αγωνιάς μεν για το πραγματικό αλλά δεν θες να χάσεις το
φανταστικό έρχεται η ώρα της κατεδάφισης όλου αυτού που είχες χτίσει στο μυαλό σου ?

Την παραπάνω κατάσταση αν την θεωρήσουμε κλειδαριά , το κλειδί που την ανοίγει είναι ο μη φόβος της πραγματικότητας , δηλαδή η εμπιστοσύνη στην Πραγματικότητα και όχι της δικής σου πραγματικότητας .
Η φαντασία δίνει τη θέση της στην ωμή πραγματικότητα και οι δυο φλερτόντες (νεολογισμός!) αντιμετωπίζουν φοβερή αμηχανία γιατί η πραγματικότητα δεν προσφέρει ουσιαστικά τίποτα πια . Δε υποστηρίζω "κάτω ο έρωτας ζήτω ο κυνισμός" αλλά για να αντέξεις την πραγματική πίεση της έκθεσης σε άλλους πρέπει αναγκαστικά να επιζητήσεις την Πραγματικότητα και δυστυχώς η πλειοψηφία ζει στη δικιά της πραγματικότητα ανεξαρτήτως φύλου . . .



Δεν υπάρχουν σχόλια: