3/6/08

Πόσο δίκιο έχεις ! !

Από το : kourdistoportokali

Γνωστοί μεγαλοδημοσιογράφοι -καραγκιόζηδες, που έχουν πιάσει τα πόστα και τσεπώνουν χοντρά φράγκα μαζί με πληρωμένα παπαγαλάκια, πράσινα και γαλάζια, τη πέφτουν σ όποιον λέει την αλήθεια. Οτι δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι ήδη νεκρά κόμματα.

Μαζί τους κουβαλάνε ένα ολόκληρο σύστημα ανθρώπων των ΜΜΕ που έγιναν πλούσιοι μέσα απο τη Χαριλάου Τρικούπη και τη Ρηγίλλης. Αυτο το σύστημα εξουσίας που ασελγεί στη χώρα δεκαετίες τώρα, τρέμει τις αλλαγές και την τεχνολογική επανάσταση που κουβαλάει μαζί της η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
Τώρα που ο κάθε πολίτης μπορεί να δημοσιογραφεί μέσα απο το Διαδίκτυο, οι επαγγελματίες καραγκιόζηδες της τηλεδημοσιογραφίας χάνουν και αίγλη και δύναμη.
Απεγνωσμένα προσπαθούν να μας πείσουν πως πάντα θα κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Οι Πρίγκιπες της Μίζας.
Βαθιά μέσα τους, τα δύστυχα τσιράκια δεν μπορεί να μην βλέπουν πως το βήξιμο της Γιάννας η μια δήλωση-παρέμβαση του Βγενόπουλου η του Δασκαλόπουλου, μπορεί να κάνει μπουρδέλο όλο το σύστημα.
Τέλος εποχής λοιπόν και αρχή μιας ΝΕΑΣ είναι αυτό που ζούμε!
Φυσικό είναι όταν γκρεμίζονται οι Αυτοκρατορίες να έρχονται τα πάνω κάτω.
Σε 12 μήνες απο σήμερα η πολιτική ζωή της χώρας θα είναι αγνώριστη...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα μη βαζεις τοοοσο αισιοδοξα χρονικα ορια,αλλα σε γενικες γραμμες εχεις δικιο.Βεβαια το θεμα ειναι αν θα "αλλαξει ο Μανιωλιος βαζοντας τα ρουχα του αλλιως" :)

undercover gpr είπε...

Κι αυτό θα γίνει στάνταρ αλλά οι αντιστάσεις θα ναι πλεον ιδίας δυναμικότητας με την δύναμη των αλλαξορούχολαμογιών(!!)

νεολογισμός...