3/6/08

Παίρνουν σειρά οι "σύμμαχοι" για να τους τα ακουμπήσει ο Κωστάκης ! !

Πόλεμος συμφερόντων κάνει τους Ευρωπαίους μας συμμάχους να τσακώνονται για το ποιος θα μας πρωτο-πουλήσει τα καλούδια του .

Γερμανοί , Άγγλοι , Ιταλοί και Ισπανοί μας προτείνουν το eurofighter με το αζημίωτο βέβαια και με την υπόσχεση ότι «αν η Ελλάδα θέλει, μπορεί ακόμα και να μετάσχει ως εταίρος στην κοινοπραξία των χωρών στη νέα έκδοση του eurofighter , με σημαντικά πολιτικά και οικονομικά οφέλη».

Ο Νικόλας μας , ο Σαλονικιός , μας ετοιμάζει ένα μπουκετάκι από φρεγάτες με εξελιγμένα "scalp".

Οι δε Αμερικάνοι μας λένε "πάρτε τώρα τα παλιά μας F16 που τα έχουμε και τα κοιτάμε και όταν κάνουμε τα F35 (μετά από δυο χρονάκια) ελάτε πάλι καλοί μου πελάτες" .

Ρε μπουλούκο , δηλαδή για ένα "oui je suis avec les grecques sur les sujets du veto parce que je suis du Thessaloniki" , θα χαλάμε τα καλά μας λεφτουδάκια σε εξοπλισμούς ενώ οι άλλοι στην Ηλεία και στις πέριξ περιοχές δεν έχουν στέγη πάνω απ το κεφάλι τους ενώ πολίτες χάνουν τα σπίτια τους για χρέος 10.000 ευρώ , ενώ πεινάει ο μισός πληθυσμός της χώρας , ενώ δεν υπάρχει εντατική για τους αρρώστους ενώ ενώ ενώ ενώ ?

Τα χρειαζόμαστε τόσο πολύ τα γαμω-όπλα ? Μη μας φάνε οι Τούρκοι και οι Σκοπιανοί ?
Άστο δωσ΄τα στο λαό τα λεφτουδάκια και παίρνουμε τα καλούδια τους σε κάνα δυο χρονάκια που θα είμαστε πιο large με τους αγωγούς και τις επενδύσεις που ευαγγελίζεσαι .

Τι λες ? Όχι ? Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει γιατί τους τα υποσχέθηκες στο Βουκουρέστι και τώρα δε μπορείς να το πάρεις πίσω ? Καλά άμα είναι έτσι άσε να βγάλουμε το Γιωργάκη πρωθυπουργό που δεν τα χει υποσχεθεί . Τι ? Αυτός έχει υποσχεθεί διπλάσια ? Πού ? Στους φίλους του τους Τεξανούς ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: