24/6/08

Εξωγήινες πολιτικές παρεμβάσεις .

Για να δούμε αν το θυμάμαι καλά :

Μέσα σε ανεμοστρόβιλους μιζών , off shore , κομματικών παραλογιστηρίων , πανευρωπαικών συλλαλητηρίων και ακρίβειας , ενεργειακής κρίσης , και έλλειψης τροφίμων η πιο σημαντική είδηση που άκουσα τις τελευταίες μέρες που πηγαινοέρχομαι (τώρα όμως βάζω σύνδεση στο σπίτι και θα αλλάξουν λίγο οι συνθήκες) ήταν δυο επιστημονικές ειδήσεις που κανείς δεν τους έδωσε την σημασία που τους άξιζε :

1) Πριν από χρόνια (γύρω στο 70΄αν θυμάμαι καλά , στο ραδιόφωνο το άκουσα πριν από κάποιες μέρες) είχαν βρει έναν μετεωρίτη που έπεσε στη γη και από τότε κάνουν αναλύσεις πάνω του . Πρόσφατα ανακάλυψαν κάτι που πρώτη φορά ανακατεύει τρομερά την τράπουλα της κοσμοθεωρίας . Βρήκαν ότι επάνω στον μετεωρίτη υπήρχε rna και παράλληλα πιστοποίησαν ότι αυτό το στοιχείο δεν είχε προσκολληθεί με τα χρόνια από παράγοντες της γης . Με απλά λόγια ο μετεωρίτης που έπεσε από το διάστημα είχε επάνω στοιχεία από dna (το νόημα της είδησης πάντως αυτό ήταν τις λεπτομέρειες δεν τις θυμάμαι) .

2) Η είδηση που ακούσαμε όλοι ότι στον Άρη βρέθηκε πάγος από το σκάφος της NASA "Φοίνικας" .

Αυτές οι δυο ειδήσεις δημιουργούν θεωρίες ότι ίσως τελικά η εξέλιξη της ζωής στη γη να ξεκίνησε από μια απλή πτώση ενός μετεωρίτη . . . Ότι ίσως ο πλανήτης είναι ένας τόπος που τυχαία μας φιλοξενεί και που θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή αυτό να αλλάξει .
Είναι καλό να τα σκεφτόμαστε αυτά που και που για να συνειδητοποιήσουμε λίγο την ματαιότητα των περισσοτέρων θεμάτων που μας απασχολούν .

Οι τελευταίες μέρες που παρακολουθώ δίχως να καταγράφω ήταν θεαματικές σε λίγα πράγματα . Τα περισσότερα τα έχουμε ξαναδεί . Στο Πασοκ τα πράγματα πάνε σύμφωνα με το σχεδιασμό του G.Papandreou . Cut Simitis cut Tsoukatos cut Mandelis και σιγά σιγά θα το παίζω ο Οδο-καθαριστής . Ξεκινάμε καινούργια διπλά βιβλία και η ζωή συνεχίζεται . Thats life . Ο K.Karamanlis από την άλλη ακόμα βρίσκεται σε νιρβάνα . Ο τύπος δεν ασχολείται και απλά δεν υπάρχει . Όλες του οι παρεμβάσεις , οι δηλώσεις , οι κινήσεις είναι σαν να είναι πρωθυπουργός της Ολλανδίας .

Βέβαια δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος να ανησυχεί αφού ακόμα και εξεταστική να γίνει κουκούλωμα θα πέσει (η ιστορία το αποδεικνύει περίτρανα) . Πάντως μέχρι τώρα δεν έχουμε παράπονο : 100.000.000 - 460.000 = 95.540.000 και κάτι δεν ακούγεται για 2εκατ μάρκα άρα άλλα 1.000.000 ευρώ περίπου πάμε στα 94.540.000 που απομένουν . Έχουμε καιρό ακόμα η Debevoisse δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις στοχευμένες αποκαλύψεις . . . Έρχεται η ώρα των άλλων , των δεξιών , αρπακτικών ελπίζω .

Και μέσα στα σκάνδαλα διαβάζω στη παραπολιτική εώς 60% οι αυξήσεις των βουλευτών μετά τις αναπροσαρμογές των δικαστικών μισθών . Μιλάμε η Ελλάδα απαρτίζεται από δυο συμμορίες μέσα σε άλλες που αλληλοτροφοδοτούνται με "χορηγίες" , συγκαλύψεις .

Όταν μάλιστα αλλάξει και το ασυμβίβαστο των βουλευτών , που αργεί βέβαια , θα μιλάμε για το χειρότερο πολιτικό σύστημα της Ευρώπης . Παραγραφή των αδικημάτων στην 5ετία ενώ για τους απλούς πολίτες είναι 20 χρόνια (ισοπολιτεία??) . Υψηλές αμοιβές (κοντά στα 8.500-9.000ευρώ θα αναπροσαρμοστούν) και σύνταξη στα 8 χρόνια με παράλληλη αμοιβή από τις εργασίες τους !!!!!

Έτσι λοιπόν το πολιτικό σύστημα θα ακολουθήσει και πάλι το δρόμο του με τους πολίτες να παρακολουθούν αμέριμνοι το παιχνιδάκι των εκάστοτε εξουσιών (που ουσιαστικά είναι μια ίδια) . Εκτός κι αν αρχίσουν να επιλέγουν διαφορετικά . . .

Το βραχυπρόθεσμο είναι απλό : να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών , να βρεθούν όλα τα εμβάσματα που σχετίζονται με εταιρίες και παρα-εταιρίες στην υπόθεση Siemens και να δωθούν όλα τα φυσικά πρόσωπα που σχετίζονται στη δημοσιότητα . Όλα αυτά όμως ίσως να γινόντουσαν στην Γερμανία ή στην Αγγλία στην Ελλάδα είναι μάλλον δύσκολο .

Αλλά και πάλι όταν έρχεται ο άλλος και σου λέει ρε φίλε τελικά εσύ μάλλον δεν είσαι φυσική εξέλιξη αυτού εδώ του τόπου αλλά μια τυχαία πιθανότητα μέσα σε άπειρους συνδυασμούς , ένα πρόσθετο που κάποια στιγμή έτυχε να πέσει σ αυτό το πλανήτη , τότε όλα τα προηγούμενα διαγράφονται και συνειδητοποιείς ότι μάλλον δεν έχει τύχη ο πλανήτης έτσι κι αλλιώς η Ελλάδα θα σωθεί ?. . .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ. Η NASA ΑΠΟ ΤΟ 70’S ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΓΟ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ. ΕΝΑΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΗΣ (ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ)
2. ΑΝ ΦΟΡΑΓΑ ΚΑΠΕΛΟ ΘΑ ΣΤΟ ΕΒΓΑΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
P.COOL.US PROJECT

undercover gpr είπε...

Και τελικά σιγουρεύτηκε ?????

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.
ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΧΡΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ;;;; ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!!!! ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ

undercover gpr είπε...

Τραγικό και παραφύσιν θα το έλεγα καλύτερα γιατί αν εμείς είμαστε τα πιο έξυπνα πλάσματα στο σύμπαν τότε η φύση είναι άξια της μοίρας της .

ΥΓ : Κειμενάρες γράφετε τελευταία μαζικώς !