4/6/08

Ψάξτε τις ντουλάπες σας ! ! !


Ανακάλυψε μια γυναίκα να μένει στην... ντουλάπα του!

Οι "ψύλλοι στ' αυτιά" του μπήκαν, όταν διαπίστωσε ότι επί μακρόν έλειπε φαγητό από την κουζίνα. Πού να ήξερε τι τον περίμενε.

Εδώ και καιρό, ο 57χρονος Ιάπωνας από την Fukuoka δεν μπορούσε να καταλάβει, γιατί, παρά τα ψώνια που έκανε κάθε εβδομάδα, το ψυγείο "άδειαζε" τόσο γρήγορα. Μέχρι που εγκατέστησε κάμερα ασφαλείας μέσα στο σπίτι του, για να δει τι συμβαίνει. Το αποτέλεσμα τον εξέπληξε πολύ περισσότερο απ' όσο φανταζόταν. Μία γυναίκα έτρωγε ό,τι αγόραζε ο άνδρας και λίγη ώρα αργότερα κρυβόταν σε μία από τις ντουλάπες του σπιτιού του, όπου κυριολεκτικά ζούσε.

Ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία, η οποία, όταν έφθασε, βρέθηκε μπροστά σε μια 58χρονη γυναίκα, που ζούσε σε ντουλάπα δωματίου που δεν χρησιμοποιείτο. Μέσα στη ντουλάπα είχε κρύψει ένα μικρό στρώμα και πλαστικά ποτήρια. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η γυναίκα είχε μπει κρυφά στο σπίτι και ζούσε μέσα στην ντουλάπα για τουλάχιστον 12 μήνες. "Δεν είχα πού να μείνω", δήλωσε η γυναίκα τη στιγμή της σύλληψής της.

Η γυναίκα κρατείται με την κατηγορία ότι εισήλθε παράνομα σε άγνωστη για εκείνη κατοικία. Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές.

Πηγή : cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: