5/6/08

Ερωτήσεις . . .

- Ο Παπανδρέου απώλεσε την βουλευτική του ασυλία όπως είχε υποσχεθεί ?

- Τα ιδιωτικά κανάλια μεταδίδουν την είδηση ότι τα καταναλωτικά κινήματα καλούν σε μποικοτάζ τους καταναλωτές στην αγορά γάλακτος αλλά δεν λένε πότε (9-14 Ιουνίου) ΓΙΑΤΙ άραγε ?

- Τα κλειστά επαγγέλματα γιατί δεν γίνονται ανοιχτά ?

- Υπάρχει καρτέλ στην ενημέρωση ?

- Ο Κουσκουδέλης (πρύτανης του Μακεδονίας) που έκλαιγε χθες λες και του πήρανε το γλειφιτζούρι τι ψηφίζει ?

- Ο Πιπερόπουλος (καθηγητής του Μακεδονίας) που αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ τελικά τι είχε ?

- Όταν το μισό Δ.Σ της Siemens Γερμανίας λέει ότι έδιναν 2% μίζες στο Πασοκ και τη ΝΔ ο εισαγγελέας Αθανασίου γιατί πιστεύει τον Χριστοφοράκο ?

- Τώρα που το πετρέλαιο πήγε στα 121,74$ από 135$ θα πέσουν οι τιμές του Βαρδινογιάννη και των λοιπών Τεξανών της Ελλαδάρας μας ?

- Ο Ομπάμα θα αλλάξει εξωτερική πολιτική ? (εδώ γελάμε όλοι δυνατά)

- Είμαστε ικανοί να αντιδράσουμε όπως αντιδρούν οι Ευρωπαίοι ψαράδες που ταξίδεψαν ακόμα και μέχρι τις Βρυξέλες για να απαιτήσουν ? (κι εδώ γελάμε δυνατά)

- Το Πασόκ λέει ότι με τη ΝΔ πήγαμε 10 χρόνια πίσω στην οικονομία αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε στα μέσα του 1948 να υποθέσω ?

- Μετά τις αυξήσεις των τιμών κατά 30-50% έρχεται μείωση 3-5% ο Φώλιας κι ο Βλάχος γαμάνε κυριολεκτικά τα καρτέλ . Λέτε το κατεστημένο να τους αγαπάει ή να τους μισεί ?

- Μήπως λέω μήπως όλη αυτή η φασαρία για τα τρόφιμα δίνει άλλοθι σε άλλες επιχειρήσεις ιδίων συμφερόντων να βγάζουν τα διαφυγόντα κέρδη από τα τρόφιμα από άλλα καρτέλ καινούργιας εσοδείας ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: