8/6/08

Πόσο δίκιο έχεις !

Και απαντάει ο Εξάκτινος :

Όταν κάποτε σε αυτό τον τόπο χρειάστηκε να διαλυθεί ο παρακρατικός μηχανισμός του παλατιού φάγαμε στο κεφάλι μια δικτατορία και μια εθνική καταστροφή. (Κυπριακό) Μετά από αυτά οι διάφοροι εθνικόφρονες εξαφανίστηκαν ως ομάδα προσχώρησαν στο εκάστοτε κόμμα εξουσίας και μετατράπηκαν σε διαπλεκόμενους.

Στην Τουρκία επίσης οι Στρατηγοί-Κοτζαμπάσηδες εκπροσωπούν μόνο το 30% ή και λιγότερο του πληθυσμού και παρόλα αυτά αρνούνται να παραδώσουν την εξουσία. Μέχρι και τον Πρόεδρο της δημοκρατίας επιδιώκουν να θέσουν υπό πολιτική απαγόρευση.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά? Μα για να σας δείξω ότι το κοτζαμπασέικο στην Ελλάδα δε θα παραδώσει την εξουσία τόσο εύκολα. Με λαδώματα, πληρωμένους δημοσιογράφους, κομματικούς στρατούς, εξαγορασμένους ή φοβισμένους διακαστές, δολοφονίες, εξώνηση εθνικών συμφερόντων κλπ. θα επιδιώξει να μείνει στην εξουσία. Στο τέλος μένει και για πισινή ή καβάτζα ή άσος στο μανίκι και μια εθνική καταστροφή για να στείλουμε στον οξαποδώ αυτόν που θα διαταράξει τη νιρβάνα μας το βόλεμά μας και την άσκηση της εξουσίας δηλ. το άρμεγμα των κορόιδων.

Τι θέλω να πω? Φωνάζετε όσο θέλετε αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Θα συνεχίσουμε σαν κοινωνία να βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο στο βούρκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: