6/6/08

Άλλο ένα θέμα για το αρχείο . . .


Δύο αρχιφύλακες προσήγαγαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, έπειτα από παράπονα πολιτών ότι χτυπούσε τα κουδούνια τους χωρίς λόγο, ένα 35χρονο Ρουμάνο, τον οποίο όχι μόνο κακοποίησαν, αλλά και, σύμφωνα με καταγγελία του ιδίου, λήστεψαν, αφαιρώντας τα χρήματα που είχε πάνω του και 2 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, ενώ είχε δοθεί εντολή για μεταγωγή του κρατουμένου στις φυλακές Ναυπλίου, ο διοικητής του τμήματος έδωσε εντολή στους τέσσερις αστυνομικούς που θα τον συνόδευαν, να πετάξουν τον 35χρονο σε ερημική περιοχή.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε πεταμένο σε ένα χωράφι σε κακή κατάσταση συμπατριώτης του, ο οποίος είχε πάει εκεί για δουλειά και κάλεσε ασθενοφόρο.

Οι δύο αρχιφύλακες που έκαναν την προσαγωγή κατηγορούνται για βασανιστήρια και άλλες προσβολές ανθρώπινης αξιοπρέπειας, βαριές σωματικές βλάβες και υπεξαίρεση.

Οι άλλοι τέσσερις αστυνομικοί που έκαναν τη μεταγωγή κατηγορούνται για έκθεση σε κίνδυνο και παράνομη κράτηση, ενώ ο διοικητής του τμήματος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε όλα τα αδικήματα.

Σχόλιο greekpoliticalreview : Είστε να πάμε να τους τουλουμιάσουμε στις φάπες τους wanabe αντρούκλες τους κωλόμπατσους ? ? ?

Πηγή : Σκαι

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ RΩΤΑΣ...!!!!!ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ''ΑΔΕΛΦΕΣ''
(ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΛΟΓΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ, ΣΑΝΙΔΑ ΚΛΠ) ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΜΕ.KATAΛABAINOYME ΜΕ ΤΙ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ...
ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ P.COOL.US PROJECT

undercover gpr είπε...

Σωστό το διόρθωσα

Ανώνυμος είπε...

Η βια φερνει βια και δημιουργειται ενας φαυλος κυκλος...Παντως οι "φυλακες της ταξης" οταν δουν φοιτητες,συνταξιουχους,ανυπερασπιστους πολιτες κτλ. ορμανε στο ψαχνο,οταν εχουν να κανουν με οργανωμενο εγκλημα και πραγματικους τραμπουκους τους ερχονται τα τσισακια τους!!! ΜΑΓΚΙΑ,ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΣ ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙ...