26/6/08

Όλοι μαζί για την σωτηρία του πολιτικού συστήματος . . .

Δημήτρης Σιούφας : «παρά τις σκιές που παρουσιάζονται, οφείλουμε να μην καταδικάζουμε τα κόμματα και τους κομματικούς μηχανισμούς, αλλά να τα κρατάμε ψηλά».

Ανδρέας Λοβέρδος : «είναι υποκρισία όταν γίνεται συζήτηση για τη διαφθορά κάποιοι να προτείνουν εκλογικά συστήματα».

Χρήστος Παπουτσής : «εγώ έχω έρθει εδώ για να προστατέψω την τιμή του πολιτικού κόσμου».

Και τέλος η Αλέκα Παπαρήγα που τους έκανε όλους σκόνη :

«Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι ότι δεν πρέπει ο ελληνικός λαός να αποπροσανατολιστεί από τη χρησιμοποίηση που γίνεται στο σκάνδαλο για να περάσουν διάφορα πολιτικά σενάρια για την ανασύνταξη του πολιτικού συστήματος. Ανασύνταξη του λαϊκού κινήματος χρειάζεται σήμερα».

Και

«Στόχος τους είναι να παρουσιάσουν ως ανανεωμένο το σάπιο πολιτικό σύστημα. Καμιά αλλαγή σε όφελος του λαού δεν θα έρθει από τα πάνω, από τους επιχειρηματικούς ομίλους και τις πολιτικές ηγεσίες που υπηρετούν το κεφάλαιο. Το πολιτικό σύστημα χρειάζεται ανατροπή, και αυτό μπορεί να γίνει μόνον από τον οργανωμένο λαό, που αγωνίζεται με προοπτική».

Όλα αυτά τα παραθέτω για να τονίσω ότι τους επόμενους μήνες όλα τα στελέχη των δυο μεγάλων κομμάτων θα ξεκινήσουν καμπάνια σωτηρίας του πολιτικού συστήματος με εξαγγελίες για την κάθαρση της διαφθοράς και της διαφάνειας .

Αστειότητες κυρίες και κύριοι .

Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει το παιχνίδι έχει ήδη σενάριο . Ο Γιωργάκης είπε σήμερα "Εγώ δε θα χάσω ποτέ την ανεξαρτησία μου" αλλά ο κόσμος την ψάχνει να την βρει στα δικαστήρια του Μονάχου . Ο Κωστάκης το σκέφτεται ακόμα για εξεταστική το καλοκαίρι αλλά δεν του βγαίνει γιατί όπου να ναι βγαίνουν ονόματα υπουργών της ΝΔ .

Οπότε τι βγαίνει από όλα αυτά ??

Ότι τα στελέχη θα συνεχίσουν τον ιερό υπέρ πάντων αγώνα της σωτηρίας του -κατεστραμμένου,ανύπαρκτου,διεφθαρμένου- πολιτικού συστήματος και εμείς . . .

. . . οι άμοιροι θα υποχρεωθούμε να ακούμε πάλι τους Καστανίδηδες , Μανώληδες , Γιακουμάτους , Παπουτσήδες και λοιπούς λοιπούς να μας κοροιδεύουν κατάμουτρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: