10/6/08

Αυτοί μάλιστα ! Απεργούν .

Οδηγοί φορτηγών από Ισπανία , Γαλλία , Πορτογαλία και Βέλγιο συντονισμένα κατέβασαν χειρόφρενα και απεργούν διαμαρτυρόμενοι για το υψηλό κόστος ζωής και την άνοδο της τιμής του πετρελαίου που πλήττει τα νοικοκυριά τους και τους επαγγελματικούς τους κλάδους .

Προσέξτε! Δεν πήγαν να τουμπάρουν την εθνική τους κυβέρνηση με καψώνια και εκβιασμούς . Στόχος είναι η πηγή του προβλήματος (Ε.Ε) και συντονισμένα όπως οι Ευρωπαίοι ψαράδες μάχονται εθνικά και Ευρωπαικά .

Απ την άλλη και σε αντιπαραβολή των εδώ καταστάσεων οι δικοί μας έκαναν μια εβδομάδα απεργιούλα έγινε ο θάνατος της αλεπούς με δράματα τύπου "δεν έχω βενζίνη να πάω για τσιγάρα" από τα κανάλια και η αγέρωχη σε θέματα κοινωνικών παροχών κυβέρνηση κατέβασε βρακιά και τους έδωσε σχεδόν ό,τι ζήτησαν (ενώ έπρεπε να τους πει καθήστε στα αυγά σας γιατί ανοίγω το επάγγελμα και πάτε όλοι για φούντο) .

Αλλά όοοοχι . Εμείς αν δεν έχουμε βενζίνη για να δείξουμε το μόνο περιουσιακό μας στοιχείο (το αυτοκίνητο εννοείται) στη κόρη της κυρά Φρόσως απέναντι δεν θα μας πάει καλά η μέρα .
Τι να πω ? Παραδείγματα έχουμε (να πεις ότι δεν ξέραμε ή ότι δεν τα είχαμε δει) το θέμα είναι τα βλέπουμε ? Κι αν τα βλέπουμε γιατί δεν τα εφαρμόζουμε κι εμείς ?

Μάλλον είναι θέμα αξιών των . . . παρτάκηδων Ελλήνων .


Δεν υπάρχουν σχόλια: