28/6/08

Το καλύτερο Ελληνικό blog είναι οι σχολιαστές του antinews.gr !


Πραγματικά πάρτε μια γεύση γράφει ο Ιθαγενής και ο αρχαιοπτέρυξ στο παρακάτω άρθρο
(εδώ δίνουν ρέστα) :


«Σήμερα, μετά από δημοσίευμα εφημερίδας το οποίο επικαλείτο «εισαγγελικούς και δικαστικούς κύκλους» για την υποτιθέμενη εμπλοκή του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Χρίστου Βερελή, στην υπόθεση της Siemens η Εισαγγελία αναγκάστηκε να διαψεύσει γραπτώς - κάτι το πρωτοφανές - ότι από την προανακριτική διαδικασία προκύπτει οποιοδήποτε τέτοιο θέμα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κύριοςΠαπακωνσταντίνου. Προηγουμένως ο βουλευτής κ. Χρίστος Βερελής είχε βγάλει δελτίο Τύπου στο οποίο διαψεύδει δημοσίευμα το οποίο όπως λέει τον «φωτογραφίζει» και επικοινώνησε μάλιστα και με τον εισαγγελέα κ. Παναγιώτη Αθανασίου, ο οποίος και τον διαβεβαίωσε ότι η αναφορά της εφημερίδας «είναι απολύτως ανεύθυνη και ότι δεν έχει συναντήσει πουθενά και σε κανένα στοιχείο από αυτά που έχει στη διάθεσή του το όνομα μου». Ύστερα από αυτό εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών: «Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με την εμπλοκή πολιτικών προσώπων, πρώην και νυν υπουργών, στην υπόθεση της Siemens η Εισαγγελία Πρωτοδικών επισημαίνει ότι από την έρευνα που διενεργεί ο εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου, δεν έχει προκύψει κανένα τέτοιο στοιχείο».

Απο όσο ψάξαμε η μόνη αναφορά η οποία ενδέχεται να γίνεται στον κ. Βερελή είναι στο ΒΗΜΑ που μιλάει για τον «τέως υπουργό που εμπλέκεται άμεσα με τον κωδικό «Α. Rocos» και «εργάζεται στο εξωτερικό» και έναν άλλο «πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ που κατείχε υπουργικό θώκο από το έτος 2000 ως την ανάδειξη της ΝΔ στην κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2004». Το ίδιο δημοσίευμα όμως κάνει λόγο και για την εμπλοκή «πολιτικού, ο οποίος έχει «περιπλανηθεί» σε διάφορα υπουργεία από τότε που ανήλθε στην εξουσία η ΝΔ».

Δεν αναφέρεται δηλαδή το ΒΗΜΑ σε έναν πολιτικό, αλλά σε περισσότερους και από τα δυο κόμματα. Το ίδιο και η ανακοίνωση της εισαγγελίας: Δεν αναφέρεται μόνο στον κ. Βερελή, για τον οποίο προέκυψε το θέμα (αν προέκυψε) αλλά γενικά «στην εμπλοκή πολιτικών προσώπων». Σας μυρίζει τίποτα;

Ιθαγενής :

Μα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, (ειλικρινά και χωρίς καμιά ειρωνική χροιά), όπως παρακάτω αναφέρω:

Η SIEMENS δεν είχε μαύρα ταμεία για να δίνει μίζες το 2%.

Ο Τσουκάτος δεν ήξερε ότι τα χρήματα ήταν από την SIEMENS που δεν είχε μαύρα ταμεία, απλά πούλαγε κουπόνια για το συνέδριο.

Ο Χριστοφοράκος απλά αγόραζε κουπόνια για το συνέδριο, λόγω ιδεολογίας.

Κανένας πολιτικός ή πολιτικό κόμμα δεν έλαβε μαύρο χρήμα ή είχε ίδιο όφελος, όπως όλες οι εξεταστικές / διευκρινιστικές / ανακριτικές επιτροπές έχουν αποδώσει.

Τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν χρηματοδοτηθεί ποτέ από μη φυσικά πρόσωπα

Δεν υπάρχουν ποινικές, φορολογικές παραβάσεις από την διακίνηση 100.000.000
Ο Λυκουρέζος απλά ερευνάται, δεν είναι υπόδικος / κατηγορούμενος, και απλά έχει ανάμειξη, ως δικηγόρος, με εμπλεκόμενους πελάτες σε ορισμένες υποθέσεις με πολιτική χροιά (ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΛΕΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ).

Έχουμε ανεξάρτητους θεσμούς και δικαιοσύνη που λειτουργούν ανεμπόδιστα και απερίφραστα.

Οι δημοσιογράφοι επιτελούν λειτούργημα και κανένας δεν είναι σε παράλληλες εργασίες, ώστε να αφήνουν να αιωρούνται υπόνοιες επηρεασμού, συνδιαλλαγής ή συγκάλυψης (ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΕΣΗΕΑ & Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ)

Ο Ζαχόπουλος πήδηξε μόνο για λόγους ηθικής, κάτω από εκβιαστικές πιέσεις που δεχόταν (όπως το περιβάλλον του αναφέρει), για μια ανήθικη (εξωσυζυγική) σχέση

To DVD κανείς δεν το πήγε, δεν το είδε, δεν το πήρε, εκτός από την προφυλακισμένη

Για τα ομόλογα μοναδικοί υπεύθυνοι είναι ορισμένοι αδαείς διοικητές

Οι τιμές προϊόντων / υπηρεσιών έχουν αυξηθεί ΜΟΝΟ κατά 4,9% από 01/01/2008 και για αυτό φταίω εγώ με τις υπέρογκες αυξήσεις που έχω πάρει (δεν το λέω εγώ απλά πιστεύω τον κ Γκαργκάνα και κ Αλογοσκούφη)

Θα πληρώσω κτηματολόγιο επειδή η ΕΟΚ μας έριξε πρόστιμο (κανείς δεν ευθύνεται), θα πληρώσω πρόστιμο και υπάρχει περίπτωση να χάσω την ακίνητη περιουσία (αν δεν πάω να τα ακουμπήσω) γιατί τα τελευταία χρόνια τα δήλωνα σε άλλη υπηρεσία του ίδιου κράτους (με το Ε9), και θα πληρώσω τέλος ακίνητης περιουσίας γιατί 2 * 50 ΤΜ στο Περιστέρι έχουν μεγαλύτερη αξία από 199 ΤΜ στην Εκάλη ( το δικαιότερο φορολογικό σύστημα: κεφαλικό και όχι αναλογικό) . ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ 2*50 ΤΜ

Τα 160,000,000 που εμείς μαζέψαμε για τους πυρόπληκτους θα δωθούν: μάλλον μετά το κτηματολόγιο / τέλος ακίνητης περιουσίας / εφαρμογή νέου χωροταξικού / έκδοση οικοδομικής άδειας. ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΛΛΑΔΑ

Και αλλού ο αρχαιοπτέρυξ :

Το λέω σοβαρά, αν κανένας από εσας, δημοσιογράφος ενδιαφέρεται: αρθρο ή επιστολή σε αμερικάνικη εφημερίδα με τίτλο “η ελληνική δικαιοσύνη δεν βρίσκει λαδώματα της Siemens στην Ελλάδα”. Πρώτον θα γελάσουν οι ομογενείς, δεύτερον θα γελάσουν οι αμερικάνοι, τρίτον οι ντόπιοι πουλημένοι θα φιλοτιμηθούν…τι νομίζετε; πως μάθαινε ο κόσμος για την χούντα του 67;

Θα ασχοληθεί κανείς ή να το κάνω εγώ;

-----------------------------------------------------------------------

Update : Επειδή ακούστηκαν διάφορα γκουβερνοειδή παλιότερα είχα αλιεύσει κι αυτά τα δυο σχόλια (εδώ) κι (εδώ) . Εγώ απλά επιμένω και λέω ότι τα καλύτερα ακούγονται στα σχόλια των μπλογκς . Και ειδικά στο antinews οι σχολιαστές είναι ιδιαιτέρου επιπέδου . Αυτά και τέλος γιατί σε λίγο θα βγώ και πράκτωρ 007 . . .


Δεν υπάρχουν σχόλια: