4/6/08

Πόσο δίκιο έχεις !

Aπό το : makelio

Επιστολή κατά της ακρίβειας... ή κοινώς Προς Κορινθίους Επιστολή!!!!!

Στόχοι του πρωθυπουργού να φορτώσει τις ανατιμήσεις στην άνοδο του πετρελαίου και να προβάλει το προσωπικό του ενδιαφέρον.

Κίνηση με αμιγώς επικοινωνιακό χαρακτήρα αποτελεί η επιλογή του πρωθυπουργού να αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Χ. Μπαρόζο, στον οποίο θέτει (!!) το πρόβλημα της ακρίβειας.
Για ρίχτε μια ματιά .... γιατί το παίζει Απόστολος Παύλος....
Ο κ. Καραμανλής, ο οποίος έχει προφανώς στραμμένο το βλέμμα του στο εσωτερικό της χώρας και ειδικότερα στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες καταγράφουν την οργή της κοινής γνώμης για την ακρίβεια και για την αδυναμία της πολιτείας να προστατεύσει τους καταναλωτές, απέστειλε και δημοσιοποίησε χθες την επιστολή του προς τον Χ. Μπαρόζο. Από το κείμενο εύκολα προκύπτουν οι στόχοι της κίνησης αυτής, οι οποίοι είναι:
* Να τονίσει το προσωπικό του ενδιαφέρον για το πρόβλημα
* Να αποδώσει ευθύνες για το «τσουνάμι» των ανατιμήσεων όχι στην κυβέρνηση αλλά στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου
* Να επιχειρήσει να πείσει ότι το πρόβλημα της ακρίβειας δεν αφορά μόνον την Ελλάδα αλλά ολόκληρο τον κόσμο

Σε ό,τι αφορά τις προτάσεις του, κατ αρχήν ζητεί τη συμπερίληψη του κρίσιμου ζητήματος της διεθνούς οικονομικής συγκυρίας στο προσεχές Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (19-20 Ιουνίου) και επισημαίνει την ανάγκη ενός... παγκόσμιου συντονισμού για την αντιμετώπιση του... παγκόσμιου πληθωρισμού.

ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ .... ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ!!!!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: