2/6/08

Αρχίσανε τα όργανα ! Παιδιά θέλει ιδιαίτερη προσοχή και αυτο οργάνωση το θέμα !


"Ηδη δεχτήκαμε ασφαλιστικά μέτρα για ανώνυμη καταγγελία που έγινε στο katagelies.gr και ουσιαστικα μας υποχρεώνουν να σταματήσουμε την δημοσιοποίηση καταγγελιών απο χρήστες μας...!!

Μήπως ο νόμος Χατζηγάκη έχει αρχίσει να εφαρμόζεται ήδη και δέν το ξέρουμε;


Ταυτόχρονα δεχόμαστε επίθεση με πλάγιους τρόπους... μέχρι αναφορά προσβλητικού περιεχομένου για το site στην google έκαναν και πλέον είμαστε εκτός μηχανής αναζήτησης!!!


Ταυτόχρονα δεχτήκαμε τρεις Ddos επιθέσεις τις τελευταίες πέντε μέρες
....


Αυτή είναι η ελευθερία λόγου στην Ελλάδα....


Οποιος τολμά να πεί κάτι ή δίνει βήμα έκφρασης και δεν βρίσκεται υπο την σκέπη Αμερικάνικης νομοθεσίας ή εκδοτικών οίκων απαξιώνεται και τελικά εξουδετερώνεται.

Λόγω ασφαλιστικών μετρων προς το katagelies.gr συνεχίζουμε ταυτόχρονα τις δημοσιεύσεις των δικών σας καταγγελιών στο katagelies.blogspot.com"

http://www.katagelies.gr/index.html

Σχόλιο greekpoliticalreview : Πρέπει να βρούμε τρόπο να αυτο-οργανωθούμε ΑΜΕΣΑ . Είναι θέμα τιμής πλέον να διαφυλάξουμε το ύψιστο αγαθό της κοινωνίας την ελευθερία του λόγου .

Πηγή : lupus002.blogspot.com

1 σχόλιο:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Το .gr υπαγεται στην Ελληνικη νομοθεσια και γι'αυτο τους εγινε μηνυση και τους βρηκαν.Το .com υπαγεται στην Αμερικανικη νομοθεσια...οποτε και δεν μπορει να μας ακουμπησει κανενας...
Ετσι παιχτηκε το παιχνιδι....