11/6/08

Πριν και μετά !



Ν.Γκαργκάνας
-----------------

Πριν : "Που την είδατε την ακρίβεια?"

Μετά : "Τα ολιγοπώλια και τα καρτέλ ευθύνονται για την ακρίβεια"

----------------------------

Πριν : "σσσσ...Σιωπή..."

Μετά : "
Να μελετηθεί το πλαίσιο λειτουργίας των λεγομένων κλειστών επαγγελμάτων, καθώς απολαμβάνουν εισοδήματα, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην κοινωνική τους συνεισφορά."

---------------------------

Πριν
: Οι αποφάσεις του κινούνταν με στόχο την προστασία της εύρυθμης λειτουργίας των εμπόρων και μεταπρατών"

Μετά : "Εμφάνισε στοιχεία δείγματος 440 επιχειρήσεων, από τα οποία προκύπτει ότι το 2007 ο κλάδος του χονδρικού εμπορίου αύξησε κατά μέσον όρο τα κέρδη του κατά 82,1%, το λιανικό εμπόριο κατά 21,5% και το σύνολο του εμπορίου κατά 43,7%. Στην αντίπερα όχθη η βιομηχανία αύξησε τα κέρδη της κατά 11%."

----------------------------

Σχόλιο greekpoliticalreview : Η υστεροφημία είναι ένα τελείως υποκειμενικό πράγμα . Ο καθένας μπορεί να θεωρεί ότι με δυο μαλακιούλες σβήνει την εικόνα που έχτιζε χρόνια ολόκληρα . Αλλά πλέον οι δηλώσεις του καθενός υπάρχουν χαραγμένες στις μνήμες των servers των εφημερίδων με αποτέλεσμα να μένουν χαραγμένες και στις μνήμες των πολιτών απλά ανατρέχοντας στα ηλεκτρονικά αρχεία .

Δε ξεχνάμε πλέον κύριοι . Τα λόγια σας πλέον πρέπει να γνωρίζετε ότι ελέγχονται και αν χρειαστεί επαναφέρονται στην επικαιρότητα ανά πάσα στιγμή . Δεν περνάει πια η μπογιά του ανασκευάζω τις δηλώσεις μου και καθαρίζω . Τέλος αυτά που ξέρατε . Η σοβαρεύεστε ή γειώνεστε .


Δεν υπάρχουν σχόλια: