4/6/08

Η ευθύνη βαραίνει τους φοιτητοφραπέδες και όχι τους φοιτητοπατέρες .

Αναρωτιέμαι όλοι αυτοί που βρίζουν τις μειοψηφίες και τους ρίχνουν ευθύνες για τα χάλια των Πανεπιστημίων έχουν αναρωτηθεί ποτέ το υπόλοιπο 95% όπως λένε τι κάνει ?

Καθόμαστε κι ασχολούμαστε με 100 μπαχαλάκηδες-προβοκάτορες(ίσως) και το δάσος για ακόμα μια φορά χάνεται στους διαδρόμους των καναλιών .

Ρε παιδιά είναι δυνατόν να δίνουμε άλλοθι σε τόσο μεγάλο αριθμό απολίτικων - ηλιθίων - καφεδοφοιτητών που το μόνο που σου λένε όταν τους ρωτάς γιατί δεν πας στη συνέλευση είναι η ηλίθια δικαιολογία που λέει ο Πρετεντέρης στο mega ?

Όχι ρε φιλαράκι δε σου δίνω άλλοθι . Δε σε λυπάμαι . Και για να το πω ωμά εσένα θεωρώ υπεύθυνο για τα χάλια που παραπονιέσαι . Στο κάτω κάτω για τη ζωή σου μιλάμε .

Εσύ είσαι υπεύθυνος για την ίδια τη ζωή σου δηλαδή ? Πως ? Χωρίς αγώνα ? Με φραπέδες ? Ούτε καν .

Ακούω ότι τρομοκρατούνται από μειοψηφίες , ότι οι συνελεύσεις κρατάνε όλη μέρα , ότι γίνονται συνέχεια και τις χάνουν , αστειότητες δηλαδή , αυτά στέκουν για μαθητές σχολείου κι όχι για ενήλικους φοιτητές .

Τι μας λες ρε φραπεδο-νεοέλληνα , σοβαρά(?) , υποχρέωσή σου δεν είναι και να πας και να ψηφίσεις και άμα λάχει να κάτσεις εκεί μπάστακας 15 μερόνυχτα ? Αφού για σένα πρόκειται . Για τη ζωή σου ρε ! Δηλαδή ποιος θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά σου ? Ο φούφουτος ?

Είμαστε μια ζωή έτοιμοι να δώσουμε χιλιάδες δικαιολογίες για τα χάλια μας αλλά όταν έρχεται η ώρα των ευθυνών όλοι σφυρίζουν αδιάφορα .

Ε όχι , οι αδιάφοροι φοιτητές ευθύνονται για τα χάλια μας όπως και οι αδιάφοροι Νεοέλληνες ευθύνονται για τα χάλια της μπανανίας μας . Τέλος .

2 σχόλια:

Xavier είπε...

Πάρα πολύ καλά τα λες! Στο κάτω κάτω οι "μειοψηφίες" ζητάνε και λεφτά για την παιδεία, για όλους. Οι άλλοι στον καναπέ.

undercover gpr είπε...

Ποιο καναπέ ? Μακάρι να είχανε καναπέ να κάτσουν ! Έτσι θα είχε και κάποια δικαιολογία .

Πεινασμένοι είναι οι περισσότεροι αλλά εκτός από πεινασμένοι είναι και ηλίθιοι . Δε μπορούν να καταλάβουν ότι κρίνεται το μέλλον όλων μας (για να μη σου πω το στομάχι όλων μας) σε τέτοια θέματα και περιμένουν λύση ουρανοκατέβατη .

Γι αυτό μια ζωή θα πηγαίνουμε με ταχύτητα χελώνας .

Εμείς φταίμε κανείς άλλος .