28/5/08

Παιδοφιλία - ΜΜΕ και μια προσωπική (σπαρακτική) εμπειρία .

Θα πάρω θέση γιατί έχω προσωπική εμπειρία επί του θέματος .

Θα τα γράψω έτσι ακριβώς όπως τα θυμάμαι (κι αν τα διαβάσει κανείς από τον οικογενειακό μου κύκλο ας με διορθώσει αν δεν τα θυμάμαι καλά) .

Λοιπόν η υπόθεση κύλησε κάπως έτσι :

Μια μέρα ενώ κοιμόμουν ακούω φωνές , κλάματα και σηκώνομαι να δω τι συμβαίνει .

- "Αυτοκτόνησε ο Αλέξανδρος "
- (Κάγκελο εγώ) "Τι έγινε , πως , που , γιατί ??"
- "Τον είχαν στην ασφάλεια και αυτοκτόνησε μέσα στη ΓΑΔΑ"
- "Μα γιατί ?"
- "Κατηγορείται για παιδική πορνογραφία"
- "Καλά να πάθει αν είναι έτσι" (λέω εγώ από μικρός ορθολογιστικός και χωρίς συναισθηματισμούς)

Κι όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι .

Η υπόθεση (για να σας τη θυμίσω) ήταν αυτή με τους 5-6 αγάμητους , ένα μπαρ και ένα site που κατηγορούνταν ότι διακινούσαν παιδικό πορνογραφικό υλικό .

Ο Αλέξανδρος οικογενειακός φίλος χρόνων (περίεργος τύπος η αλήθεια είναι) πέραν πάσης υποψίας για παιδοφιλία είχε αυτοκτονήσει μέσα στη ΓΑΔΑ !!!!

Ο λόγος ?

Τότε η υπόθεση είχε κάνει αίσθηση . Εφημερίδες είχαν γράψει όλα τα ονόματα . Δελτία έτρεχαν να βρουν την άκρη του νήματος . Και (ταραραμπαμ παπάμ) ειδικές εκπομπές με ότι συνεπάγεται αυτό έκανε τότε η Τατιάνα Στεφανίδου (επί εποχής κους-κους) .

Με λίγα λόγια είχαν κατακρεουργήσει όποια πιθανότητα είχε αυτός ο άνθρωπος να ξαναβγεί στη κοινωνία καθαρός σε περίπτωση που η αστυνομία έκανε λάθος . Ήταν σίγουρο ότι ο άνθρωπος αυτός είχε ήδη καταδικαστεί . Από την προφυλάκιση .

Λογικό δεν είναι να μην αντέξει ?

Πριν ένα μήνα τελείωσε το δικαστήριο της υπόθεσης αυτής . Θέλετε να μάθετε την απόφαση ?

Α-Θ-Ω-Ο-Ι όλοι !!!!

Όλοι ?

Δεν νομίζω , ίσως να είναι ένοχα τα ΜΜΕ για μια ανθρωποκτονία εξ αμελείας .

Που θέλω να καταλήξω τώρα :

Προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην καταλληλότητα των ΜΜΕ για διαχείριση τέτοιων υποθέσεων . Ούτε έχω ούτε θα έχω .

Θεωρώ ότι οι παιδόφιλοι , οι βιαστές και όλοι αυτοί οι ανώμαλοι τους οποίους εμείς ως κοινωνία θρέφουμε πρέπει να εκτίθενται σε δημόσια θέα προς παραδειγματισμό και πρόληψη αλλά μετά την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου . Ας κάνει νόμο ο υπουργός να έχουν προτεραιότητα τέτοιου είδους δίκες για να βγαίνουν γρήγορα οι αποφάσεις αλλά το να καταδικάζουν τα κανάλια και τα μέσα γενικώς ανθρώπους για τους οποίους δεν έχει αποφασίσει ούτε καν η δικαιοσύνη είναι απαράδεκτο .

Θα θελα να γράψω κι άλλα για την μανία και την ηλιθιότητα των ΜΜΕ αλλά νομίζω ότι είναι ανούσιο πια . Πιστεύω ότι όλοι ξέρουν πόσο ελαφρά τη καρδία βγάζουν ονόματα χωρίς στοιχεία και καταστρέφουν οικογένειες εις το όνομα της αποκλειστικότητας .

Τέλος και δεν επανέρχομαι επ' αυτού .

Υ.Γ : Τα συναισθήματά μου όσο έγραφα αυτό το ποστ : οργή , θυμός , λύπη , θέληση εκδίκησης , σφίξιμο στη καρδιά και και και και . Όλα αυτά τα συναισθήματα ποιος τα δημιούργησε ?

Ο Αλέξανδρος ? Ή τα ΜΜΕ ?

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πάρα πολύ σωστή τοποθέτηση!!!
μπράβο...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, για να γίνουν αυτά (τα ολόσωστα) που λες, χρειάζεται επίδειξη παιδείας και νηφαλιότητας εκ μέρους όχι μόνο των ΜΜΕ αλλά και της κοινωνίας στο σύνολό της. Την τελευταία φορά που κοίταξα, έλειπαν και οι δύο. Πρώτα πρέπει να αλλάξουμε εμείς οι τηλεθεατές και μετά να ζητάμε να αλλάξουν τα ΜΜΕ. Όταν γυρίσουμε την πλάτη σε αυτές τις συμπεριφορές, τότε, είμαι σίγουρος, ότι θα εκλείψουν και αυτές.

Ανώνυμος είπε...

Ας ξεκινήσουν,όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι,απο το απλό.Πατώντας το μαγικό κουμπάκι του κοντρόλ.Προσωπικά εδω και δύο χρόνια περίπου ,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,επιλέγω για το πώς θα ενημερώνομαι.Και πίστεψέ είναι πανεύκολο...

Ανώνυμος είπε...

A)ANTIΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ,ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ "ΤΡΥΠΟΥΝ" ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΣΑΣ.
Β)Δεν συμφωνω με τον στιγματισμο,ακομα και αν υπαρχει ενοχη.Αν στησεις στην γωνια ενα θηριο, γινεται ακομα πιο επικινδυνο.Επισης πολυ παιδεραστες εχουν οικογενειες.Οι αμρτιες των τεκνων ασ μην παιδευουν τα τεκνα.Απλα χρειαζομαστε ευρυθμοι δικαιοσυνη και τα παιδια θελουν τους γονεις κοντα τους.

Ανώνυμος είπε...

οι αμαρτιες των γονεων εννοουσα και sorry για τα ωρθωγραφυκα λαθι :)

undercover gpr είπε...

Είναι θέμα πάντως άμα δείτε την φανταστική ιστορία παραπάνω θα καταλάβετε . . .

Διαγόρας ο Μήλιος είπε...

Πάρα πολύ ενδιαφέρον αυτό το άρθρο, αλλά καθόλου χρήσιμο. Θα ήταν χρήσιμο, αν είχε τεκμηρίωση. Πότε ακριβώς συνέβησαν αυτά, και ποιό ήταν ολόκληρο το όνομα του Αλέξανδρου;

undercover gpr είπε...

@διαγόρα

Μη στα δίνουν όλα στο πιάτο φίλε .

Είναι δυνατόν να γράψω όλο του το όνομα ?? Την οικογένειά του τη σκέφτηκες καθόλου ? Ίσως και να μην έχω τέτοιο δικαίωμα .

Πάντως άμα προσέξεις λίγο παραπάνω υπάρχουν άλλα δυο ποστ για το θέμα . Η έρευνα της ελευθεροτυπίας και η φανταστική ιστορία .

Το πότε έγιναν είναι μπροστά στα μάτια σου . Το όνομα ψάξτο μόνος σου άμα ενδιαφέρεσαι .

Οι εφημερίδες ιντερνετικά δίνουν αρχείο πολλών χρόνων .