30/5/08

Και επίσημα πλεον οι Η.Π.Α είναι τρομοκρατική οργάνωση !


Τη διεξαγωγή έρευνας για το κατά πόσο η αύξηση των τερατογενέσεων στη Φαλούτζα συνδέεται με τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι αμερικανικές δυνάμεις που βομβάρδισαν την πόλη το 2004, ζητούν οικογένειες στην ιρακινή πόλη .
Εικόνες που προέβαλε ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου Sky News με παιδιά-τέρατα που γεννήθηκαν στη Φαλούτζα μετά τον βομβαρδισμό της που ήταν από τους ισχυρότερους ολόκληρου του πολέμου στο Ιράκ, επαναφέρει την κουβέντα για τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από τις αμερικανικές δυνάμεις και μπορεί να ευθύνονται σε όποιο βαθμό για πιθανές γενετικές μεταλλάξεις.
Αξιωματούχοι δεν δέχονται να μιλήσουν δημόσια, αλλά σύμφωνα με δηλώσεις γιατρού του παιδιατρικού νοσοκομείου στη Φαλούτζα, τον τελευταίο μήνα εξετάζουν ένα-δυο περιστατικά παιδιών με γενετικές ανωμαλίες, την ημέρα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αρνούνται ότι έκαναν χρήση «παράνομων» όπλων κατά τους μεγάλους βομβαρδισμούς του 2004 εναντίον της Φαλούτζα και επιβεβαιώνουν μόνο τη χρήση λευκού φωσφόρου για να δημιουργηθεί προπέτασμα καπνού.

Σχόλιο greekpoliticalreview
: Ακόμα κι αν αποδειχθεί ότι δεν χρησιμοποίησαν χημικά όπλα θα το πιστέψει κανείς ? Αφού την έρευνα οι ίδιοι θα την κάνουν .
Είναι δεδομένο ότι σε κάθε πόλεμο (μα κάθε πόλεμο) οι εμπλεκόμενοι δοκιμάζουν καινούργια όπλα . Οι αμερικάνοι είναι οι πιο εξελιγμένοι άρα κι οι πιο επικίνδυνοι .

Από τον 2ο Π.Π Γερμανοί , Σοβιετικοί , Αμερικάνοι , Ιάπωνες και Κινέζοι προσπαθούσαν να βρουν το μαγικό τρόπο (ορό της αλήθειας τον ονόμαζαν τότε) να κάνουν τους κατασκόπους που συνελάμβαναν να ομολογήσουν τα μυστικά τους .
Μάλιστα όταν μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο είχε γίνει μια δίκη με έναν Πολωνό (νομίζω) καρδινάλιο (ο οποίος προοριζόταν ως ο επόμενος πάπας και ήταν ιδιαίτερα μαχητικός κατά τα λεγόμενα) από τους σοβιετικούς για εγκλήματα κατά του καθεστώτος είχε γίνει τρελός ντόρος στη CIA γιατί ο καρδινάλιος είχε παρουσιαστεί στη δίκη δεχόμενος όλες τις κατηγορίες (πράγμα ανήκουστο για αυτόν τον άνθρωπο) και φαινόταν σαν να είναι ζόμπι . Τότε ξεκίνησε εκστρατεία από όλες τις μυστικές υπηρεσίες να βρουν το φίλτρο που αλλάζουν οι σοβιετικοί τους ανθρώπους .

Brainwash με χημικά και βασανιστήρια από τότε .
Και μου λέτε ότι ίσως να έριξαν χημικά στο Ιρακ ?
Εννοείται ότι έριξαν και πολλά άλλα που δεν θα μάθουμε ποτέ .

Πηγή : Εnet.gr,brainwash(βιβλίο δεν θυμάμαι το τίτλο αλλά θα το διορθώσω όπως και το κείμενο που είναι λίγο αόριστο)

UPDATE : Λοιπόν το βιβλίο λέγεται Brainwash(πλύση εγκεφάλου και μυστικές υπηρεσίες) συγγραφέας είναι ο Ντόμινικ Στριτφιλντ εκδόσεις Ψυχογιός . Ο καρδινάλιος ονομαζόταν Μιντζέντι (την ιστορία του θα την γράψω σε καινούργιο ποστ) .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Iσως καποτε κατανοησουμε πως η κρατικη τρομοκρατια και η "ανταρτικη" τρομοκρατια,ειναι οψεις του ιδιου νομισματος.Αλληλοσημπληρώνονται,χρειαζονται
η μια την άλλη :)