23/5/08

ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

Από το : tOuρIsτΕσ ΣtO sΥμΠαΝ


Περί Πυρόπληκτων Ο Λόγος.

Ανεπίτρεπτο Και Ενοχλητικά Ειρωνικό.

Το Περασμένο Σάββατο, Στην Πυρόπληκτη Μάκιστο Ηλείας Παρουσιάστηκε Το Πρόγραμμα Των Έργων Ανοικοδόμησης Της Περιοχής Μετά Από 9 Με 10 Μήνες Από Τις Πυρκαγιές Που Έπληξαν Την Ηλεία. Το Πρόγραμμα Χρηματοδοτείται Από Την Οικογένεια Βαρδινογιάννη! Στο Πλαίσιο Δωρεάς Και Όχι Όπως Θα Έπρεπε Από Τους Διάφορους Κρατικούς Μηχανισμούς (Υπουργεία, Βουλευτές, Κόμματα, Μέλη Κομμάτων). Προτιμάμε Να Αγοράζουμε Οπλικά Συστήματα Εκατομμυρίων Ευρώ Που Είναι Κυριολεκτικά Άχρηστα Από Το Να Βοηθήσουμε Τους Συνανθρώπους Μας Που Χάσανε Σπίτια Και Συγγενείς. Πληροφοριακά Η Ανοικοδόμηση Της Ηλείας Υλοποιείται Από Την Τεχνική Εταιρεία ΚΟΝΚΑΤ.Α.Ε. (Στο Ενδεικτικό Πελατολόγιο Της Εταιρείας Είναι Και το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας Και Θρησκευμάτων…).

Ερώτηση Blog:

Νιώθει Δικαιωμένη Η Κυβέρνηση Που Ανέθεσε Την Ανοικοδόμηση Μιας Πυρόπληκτης Περιοχής Σε Μια Οικογένεια Επιχειρηματιών Και εφησυχάζετε?
Πως Θα Την Εμπιστευτεί Ένας Νέος Βλέποντας Να Χειρίζεται με Τέτοιον Τρόπο Ένα Τόσο Σημαντικό Γεγονός?
Θα Την Επαινεί?
Η Οικογένεια Βαρδινογιάννη Θα Έχει Κι’ Άλλες Φοροαπαλλαγές Μετά Από Αυτή Την «Δωρεά»?
Δυστυχώς Συνεχίζουμε Να Πάμε Μπροστά Με Την Οπισθεν. Και Μετά Αναρωτιούνται Κάποιοι Ουρολάγνοι Κουλτουριάρηδες Γιατί Είμαστε Τόσο Πίσω Συγκριτικά Με Την Υπόλοιπη Ευρώπη… Εδώ Δεν Μπορούμε Να Χτίσουμε Ένα Σχολείο Για Τα Παιδιά Μας (Στην Πρωτεύουσα Της Ελλάδας) Θα Βοηθήσουμε Τους Κατοίκους Της Ηλείας?

P.Cool.Us. project

Δεν υπάρχουν σχόλια: