14/5/08

Περι βενζίνης , υποκρισίας και ΜΜΕ . . .

Η υποκρισία των καναλιών δεν περιγράφεται .

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών ξεκίνησαν την απεργία αρκετές μέρες τώρα . Τα κανάλια ξεκίνησαν τον "ανένδοτο" τη περασμένη Παρασκευή . Μια εβδομάδα μετά δηλαδή την έναρξη της απεργίας .

Γιατί ρε λαμόγια που σας θρέφουν τα Καρτέλ δεν ενημερώσατε το κόσμο από την αρχή της απεργίας και αφήσατε τα βενζινάδικα να αδειάσουν ???

Πως θα πείσετε ρε υποκριτές τη κυρία Κατίνα να μην παίρνει ρύζι,ζάχαρη και μακαρόνια για 2 χρόνια λες και έχουμε Κατοχή όταν παρουσιάζετε την χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ??? Εντάξει υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αλλά εσείς κάνετε λες και θα έρθουν καράβια στην Ελλάδα μετά από ένα χρόνο .

Έχει ακούσει κανένας γιατί γίνεται η απεργία , τι ζητάνε οι ιδιοκτήτες φορτηγών (ας πούμε ένα αίτημα είναι να μετατίθεται η όποια νομική ευθύνη στους οδηγούς των φορτηγών και όχι στους ιδιοκτήτες!!!!) , ποιες είναι οι παροχές που ζητάνε κτλ κτλ κτλ .

Όλα σε αυτή τη χώρα γίνονται για το σόου . Σόου δώσε στο λαό και παρ΄του τη ψυχή !
Αλλά εσείς το παρακάνατε με την υποκρισία σας .

1 σχόλιο:

samurai είπε...

100% Δικιο έχεις σε οτι λες.
η κατάσταση στην χώρα μοιάζει σαν να έχουν κυρήξει οι πολιτικοί και τα κανάλια τον πόλεμο στην κοινωνία
αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα παντού...
πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε μέσα απο την μπλογκόσφαιρα και όχι μόνο
μόνο το γεγονός πως τα αφεντικά θέλουν να μεταφέρουν τις νομικέ ευθύνες στους εργαζόμενους ειναι μια σημαντική παράμετρος...
ας το σκεφτούν οι εργαζόμενοι που σήμερα ουρλιάζουν πως δεν εχουν βενζίνη και τα βάζουν με τους απεργούς μήπως αύριο περάσει κάνας τέτοιος νόμος στον δικό τους κλάδο (μιας και θα υπάρχει το προηγούμενο με τους οδηγούς βυτιοφόρων)