31/5/08

Τα λες αλλά ακούει κανείς ? Ξεκινάτε τις μηνύσεις πριν πεθάνουν άνθρωποι .

Από το : makelio.blogspot.com

Μεγάλο και επκίνδυνο το θέμα ΣΧΟΛΕΙΑ
+ ΑΜΙΑΝΤΟΣ
Ρωτάμε;
Έχει γίνει τίποτα απο τότε που δημοσιοποιήσαμε το θέμα;;;


Ιδού...

Κυριακή, 13 Απρίλιος 2008

Ποινικό αδίκημα η χρήση αμιάντου!!!!

Ποινικά θα αντιμετωπίζεται εφεξής η χρήση αμιάντου, όπως τόνισε ο δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος είναι ο συντονιστής της κίνησης επιστημόνων που έχουν καταγγείλει τις περιπτώσεις κρατικής αναλγησίας στην απομάκρυνση του επικίνδυνου υλικού. «Ο αμίαντος βρίσκεται παντού.
Όποιος κρατικός λειτουργός δεν παρεμβαίνει άμεσα για να απομακρυνθεί, θα καταμηνύεται άμεσα για έκθεση σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση καθήκοντος», σημείωσε. Την επικινδυνότητα του παραπάνω δομικού υλικού που ευθύνεται για την πρόκληση καρκίνου επισήμανε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατροδικαστών, Νίκος Καρακούκης.


... τ' ακούνε;
Στην Καλαμάτα; Στην Θεσσαλονίκη;
Στην Κορινθία; Σ' όλη την Ελλάδα;;;
Οι σωλήνες ΥΔΡΕΥΣΗΣ ;;;; ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ... ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΑΜΙΑΝΤΟ;;;;

Σχόλιο greekpoliticalreview : Στο στρατό ειδικά ο αμίαντος είναι παντού . Στο στρατόπεδο που υπηρετούσα (33ΜΚ ΤΑΞ) υπήρχαν χώροι εργασίας με ταβάνι από αμίαντο . Όταν ρώτησα γιατί δεν απομακρύνεται μου είπαν ότι για να εγκριθεί τέτοιο κόστος πρέπει πάει στο ΓΕΣ να περάσει από επιτροπή να γίνει μελέτη να να να να και όλα αυτά τα "να" καταλήγουν στη απραξία . Εντωμεταξύ οι φαντάροι ζούσαμε με τον αμίαντο . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια: