13/5/08

Summary των πολιτικών βλακειών που άκουσα χθές ! !

Καλημέρα αδέρφια ,

Λοιπόν έβλεπα χθες πολιτικές εκπομπές . Μου αρέσουν γιατί ακούς ότι μαλακία θες .

Είδα το Γ.Γ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών ας πούμε που με στατιστικά στοιχεία προσπαθούσε να αποδείξει πόσο καλά και τίμια είναι τα πιστωτικά μας ιδρύματα . Οι πολιτικοί του πάνελ με το που άκουσαν τον αριθμό των κατασχέσεων (γύρω στις 4000 όπως είπε για το 2007) πάγωσαν !!!! Άκουγαν τόσο καιρό για 100.000 και κόλλησαν με το που τους μίλησε για 4.000 . Βέβαια ο βλαμμένος της παρέας το είπε αλλά τα άλλα βλαμμένα δεν το έπιασαν .
Ο ένας έλεγε για τις τελειωμένες υποθέσεις από το 2006 εώς το 2007 κι οι άλλοι για τις διαμορφωμένες υποθέσεις εν εξελίξει . Φαύλος κύκλος .

Είδα και το κύριο Λαφαζάνη στο ALTER που ήταν το λιγότερο αντιπαθητικός και διέκοπτε τους πάντες . Δεν ήταν έτσι ο Λαφαζάνης . Δε ξέρω τι σκατά έχουν πάθει στη Κουμουνδούρου αλλά δεν πάνε καλά . Η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ είναι παιδική . Ο κύριος Λαφαζάνης υποστήριζε πως πρέπει να μπει πλαφόν στο περιθώριο κέρδους των εταιρειών αλλά δεν είπε ότι για να γίνει αυτό πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα . Που το πάνε ? Ειλικρινά δε ξέρω αλλά με λυπεί πάρα πολύ να βλέπω το Βορίδη(!!!) να μιλάει πιο πειστικά από το Λαφαζάνη .

Το μόνο σωστό που άκουσα ήταν αυτό που λέει και ξέρει όλη η Ελλάδα . Ότι η Ελληνική αγορά αποτελείται από καρτέλ . Αλλά αν σε δυο εκπομπές διάρκειας 4 ωρών περίπου ακούς μόνο κάτι που ήδη ξέρεις κλάφτα χαράλαμπε . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια: