21/5/08

Συμφωνία για τον κοινό εχθρό από όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ .

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά όλα τα πολιτικά κόμματα και σύσσωμος ο Ελληνικός Τύπος και τα ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι οι πολιτικοί έχουν το δικαίωμα πλέον να λένε ότι μπαρούφα τους κατέβει στο κεφάλι και να μην τους ενοχλεί κανείς .

ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , ΣΥΡΙΖΑ αν δεν κάνω λάθος καταδίκασαν τις αγωγές Βγενόπουλου και μαζί μ'αυτούς και όλα τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας .

Καθήστε ωρέ παιδιά δηλαδή όταν καταδικάζετε τέτοιες κινήσεις τι να καταλάβουμε ότι επικροτείτε ?

Επικροτείτε την αοριστολογία , τις ατεκμηρίωτες κατηγορίες και τις φανφάρες των πολιτικών ?

Για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη όταν λέμε ότι ο Βγενόπουλος έκανε αυτό που κάθε πολίτης δικαιούται δεν υπερασπιζόμαστε το Βγενόπουλο που στο κάτω κάτω είναι ένας επιχειρηματίας με διασυνδέσεις με δύναμη κτλ κτλ κτλ .

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του κάθε πολίτη να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στις μπουρδολογίες των πολιτικών .

Και στο κάτω κάτω ο ΓΑΠ είχε ζητήσει να του κάνει κι αυτουνού αγωγή με την υπόσχεση ότι θα άρει την βουλευτική του ασυλία για να πάει στα δικαστήρια κανονικά . Και που αλλού καλύτερα μπορείς να βρεις το δίκιο σου αν όχι στα δικαστήρια ? Ζήτησε ή όχι εξεταστική επιτροπή ? Να την κάνει την εξεταστική επιτροπή λοιπόν στα δικαστήρια κι αυτός κι ο Τσίπρας και να αποδείξουν αυτά τα οποία λένε περί εξαπάτησης του Ελληνικού λαού .

Ξαναλέω , αυτοί που υπερασπίζονται το δικαίωμα του πολίτη να καταφεύγει στη δικαιοσύνη όταν θίγεται από πολιτικούς δεν σημαίνει ότι υπερασπίζονται και τα συμφέροντα του mr. MIG .

Υ.Γ : Ο κοινός εχθρός του τίτλου δεν είναι ο Βγενόπουλος αλλά όλοι αυτοί που θα έχουν το δικαίωμα μελλοντικά να απαιτούν από τους πολιτικούς αυτά που λένε να τα αποδεικνύουν και στη πράξη .


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς από την διαπίστωση του Υ.Γ. σου, προέρχεται και ομοθυμία των κομμάτων καταδίκης της κίνησης του Βγενόπουλου. Ακους εκεί θράσος. Να θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Να απαιτεί οι δημόσιες κατηγορίες να αποδεικνύονται...
Υ.Γ. Ούτε ένας δεν βρέθηκε να υπερασπιστεί δημόσια το αυτονόητο.

undercover gpr είπε...

Μόνο ο αλτσχάιμερ Έβερτ !!!!!!

Αν είναι δυνατόν !!!!1