28/5/08

Όταν οι bloggers καπελώνουν θεσμικούς . . .

Σήμερα στην εκπομπή της ΝΕΤ έγινε συζήτηση με θέμα την ακρίβεια και καλεσμένη την Πρόεδρο της εκποιζώ η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι σχεδιάζουν μπουκοτάζ στην αγορά γάλατος στο επόμενο χρονικό διάστημα χωρίς να αναφέρει πότε ... απλά τόνισε 2-3 φορές ότι αυτά τα μπουκοτάζ πρέπει να είναι καλά οργανωμένα.

Στην εκποιζώ έστειλα email στις 24 Μαίου 2008 ενημερώνοντας για την πρωτοβουλία μας, το μήνυμα αναρτήθηκε στο blog της με παραπομπή μάλιστα στην ιστοσελίδα μας.

Η μη αναφορά της κ. Προέδρου στην πρωτοβουλία μας μου δημιούργησε εντύπωση και απορία ... εάν υπάρχει σχεδιασμός για μπουκοτάζ (με αφορμή ή όχι το blog αυτό) γιατί να μήν γίνει τις ημέρες που έχουμε προτείνει και έχει διαφημιστεί ήδη από 54 blogs μέχρι τώρα.

Μερικά απο τα blogs στα οποία αναρτήθηκε η είδηση έχουν 60.000 - 70.000 αναγνώστες την ημέρα που θα βρεθεί περισσότερη δημοσιότητα ;

Σχόλιο greekpoliticalreview :
Ο greek-warrior έχει ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για μπουκοτάζ στην αγορά γάλακτος στις 9-11 Ιουνίου . Όσοι θέλετε να στηρίξετε (και πρέπει να στηρίξετε) δείτε πληροφορίες στο www.greek-warrior.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: