8/5/08

Τελικά θα αλλάξουν τα blogs το κόσμο ?



Είδα χθες ένα μέρος της εκπομπής "ανιχνεύσεις" στην ΕΤ3 και μου ξαναήρθαν στο μυαλό κάποιες σκέψεις για την επικινδυνότητα που παραμονεύει με λογικές τύπου θα τα αλλάξουμε όλα .

Τα Blogs είναι όντως επαναστατικό εργαλείο που μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και να επιταχύνει κάποιες διαδικασίες .

Μέχρι εκεί όμως . Μη τρελαίνεστε αδέρφια δε θα αλλάξουμε το κόσμο από τη καρέκλα . Δε γίνεται να είσαι επαναστάτης και να μου είσαι 10 ώρες μπροστά από το PC .
Είναι διαδραστικό (και εκεί βρίσκεται και η επαναστατικότητά του ) αλλά επουδενί δραστικό .

Δε πιστεύω πως δρω όταν γράφω κάτι . Αντιθέτως με πιάνει μελαγχολία που δεν κάνω κάτι ενώ το καταγράφω . Κάτι δραστικό κάτι καινούργιο κάτι που θα στριμώξει στη γωνία αυτούς που θέλω να καταγγείλω , αυτούς που είναι άδικοι . Αλλά δε γίνεται τίποτα . Κινδυνεύω να μείνω με το πληκτρολόγιο στο χέρι νομίζοντας ότι τελικά προσπάθησα αλλά δεν προσπάθησα . Απλά το κατέγραψα .

Ηθικόν δίδαγμα : να βγούμε έξω , να επικοινωνήσουμε με άλλους , να κάνουμε ότι κάνουμε πρώτα έξω στο πραγματικό κόσμο και μετά στο internet .

Εμείς θα αλλάξουμε το κόσμο όχι τα blogs .

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Οταν οι bloggers ανακαλυψουν τη δυναμη που εχουν στα χερια τους,τοτε με τη βοηθεια των blogs που αποτελει και το μεσον....θα ειναι ικανοι να αλλαξουν παρα πολλα πραγματα σε αυτο το κοσμο...Λιγος χρονος χρειαζεται και σωστη κατευθυνση,οταν πρεπει...Και η e-επανασταση δεν αργει...

undercover gpr είπε...

Απλά νομίζω ότι οδηγούμαστε σε παγίδα λέγοντας bloggers .

Οι πολίτες πρέπει να ανακαλύψουμε τη δύναμή μας και με τη βοήθεια των μέσων (blogs και άλλων)θα καταφέρουμε να φέρουμε την αλλαγή .

Και φίλε πρέζα πίστεψε με δεν υπάρχει e-επανάσταση . Σκέτη νέτη επανάσταση αν και πιστεύω ότι αργεί ακόμα . . .
Δυστυχώς .