14/5/08

Συνταγματική Αναθεώρηση : ένα θέμα που ελάχιστοι γνωρίζουν

Τι γίνεται με την Συνταγματική Αναθεώρηση ?
Το κοινό είναι πλήρως ανενημέρωτο ,
τα κόμματα δεν μιλάνε καθόλου για το θέμα επί της ουσίας ,
τα ΜΜΕ έχουν πιο εμπορικά θέματα να ασχοληθούν ,
ο δικαστικός κλάδος ασχολείται με το Μπάγια και το Σανιδά ,
ο δικηγορικός κλάδος περί Ασφαλιστικού (και καλώς αλλά όχι μόνο) ασχολείται ,

και η περιβόητη υπέρτατη λειτουργία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος αφήνεται σε μια κυβέρνηση που κανείς δεν εμπιστεύεται .

(περί της ουσίας του θέματος θα επανέλθω με αναλυτικές απόψεις)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να το πούμε απλά. Κανένα απ τα κόμματα τους παρούσης Βουλής δεν προτειναν την Αναθεώρηση των άρθρων 85-86 που αναφέρονται στον νόμο του 2003 περί ευθύνης υπουργών. Η Αναθεώρηση έγινε 27/05/08 και όλως τυχαίως αν ψάξετε..αν θέλετε στέλνω και τα λινκ ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ στις εισηγητικές προτάσεις τους δεν περιελάμβαναν τα δύο άνωθεν άρθρα. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά τα παραπάνω άρθρα και ο νόμος περί ευθύνης;;;; υπουργών τους δίνει δυνατότητα παραγραφής για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος παρακαλώ τα 5 έτη. Όσα ακούμε αυτες τις μέρες από πολιτικά κόμματα για "όλα στο φως", "εξεταστικες επιτροπές" ή κατι που γράφτηκε για αναθεώρηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών με βάση συνθήκη του ΟΗΕ παρακαλώ περί διαφθοράς για ναι συμβατός με το Σύνταγμα -επειδή δεν το αλλάξαμε στα συγκεκριμένα άρθρα στην Αναθεώρηση του 2008- είναι για τους αφελείς και τους χαχόλους. Ούστ ψεύτες κλέφτες υποκτιτές και κοπρίτες..ΟΛΟΙ ΣΑΣ. μηδενός εξαιρουμένου.

undercover gpr είπε...

Έτσι είναι φίλε μου .

Για το ποιος ευθύνεται ?
I don't give a shit !
Το μόνο που με νοιάζει από εδώ και πέρα είναι να αναδείξουμε τους υποκριτές μεν και να προτείνουμε κάποιες καινοτόμες δράσεις που θα φέρουν επιτέλους τις απαιτούμενες αντιδράσεις ...