26/5/08

Ελεύθεροι δημοσιογράφοι ξυπνήστε κι ενημερώστε το λαό την αλήθεια .

Λογοκριμένες έφτασαν στις ελληνικές δικαστικές αρχές κρίσιμες καταθέσεις του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της γερμανικής Siemens Ρ. Σίκατσεκ, που συνδέονται με την εκροή εκατομμυρίων ευρώ από τα μαύρα ταμεία της εταιρείας.

Σβησμένα ποσά και ονόματα έχει και η κατάθεση του Ρ. Σίκατσεκ με ημερομηνία 16-11-2006, στην οποία αναφέρει ότι σε στέλεχος της μητρικής εταιρείας στις
αρχές του 2004 «ανακοίνωσα φιλικά ότι πρέπει να μειώσουμε μαζικά αυτές τις “πληρωμές προμηθειών”, γιατί θα μπορούσαν να υπάρξουν ποινικά προβλήματα».

«Του περιέγραψα για παράδειγμα ότι επρόκειτο να διατεθούν 15 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στην Ελλάδα. Περίπου
(σβησμένο) εκατομμύρια ευρώ το χρόνο σε (σβησμένο) και περίπου (σβησμένο) εκατομμύρια ευρώ το χρόνο σε (σβησμένο)», αναγράφεται χαρακτηριστικά στην επίμαχη περικοπή από την οποία προκύπτει ότι η ανάλυση των ύποπτων ποσών και οι αποδέκτες τους έχουν σβηστεί από το πρωτότυπο κείμενο της κατάθεσής του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της γερμανικής Siemens.

Σχόλιο greekpoliticalreview : Σε ποιόν να ρίξουμε τις ευθύνες κύριοι της δημοσιογραφίας άμα το σκάνδαλο της Siemens περάσει αναίμακτα για τους πολιτικούς ? ? ?

Πηγή : makelio

Δεν υπάρχουν σχόλια: