16/5/08

Ζορμπάς : "Κρύβουν κακουργήματα"

Έθαψε με το γάντι την ηγεσία της Δικαιοσύνης , τον Σανιδά και τον Κολιοκώστα ο Ζορμπάς , πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Καταπολέμησης Βρώμικου Χρήματος , για την υπόθεση των ομολόγων ενώ δεν έκρυψε τις επιφυλάξεις του για τους υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης γράφει η Ελευθεροτυπία .

Μίλησε για κακουργήματα (παραπάνω από ένα) αρνήθηκε όμως να προβεί σε αποκαλύψεις για τις λεπτομέρειες (και καλά έκανε) στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας . Οι βολές προς τον κ.Κολιοκώστα και τον κ.Σανιδά είχαν αιτία την αρχειοθέτηση του πορίσματός του για το ΤΕΑΔΥ και το χάσιμο του δευτέρου πορίσματος για το ΤΣΠΕΑΘ .

Πηγή : Ελευθεροτυπία

Σχόλιο greekpoliticalreview :
Ο χαμός που έρχεται φοβίζει πολλούς κυβερνητικούς . . . κι ο κ.Ζορμπάς ενοχλεί . Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν ο Καραμανλής θα τον κρατήσει στη θέση του . Ενδιαφέρον θα έχει επίσης -ίσως και περισσότερο από τον ίδιο το Ζορμπά - να παρακολουθήσουμε στενά τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση με το νέο νόμο που θέλει να φέρει για αλλαγή του υπάρχοντος νομικού καθεστώτος για τις Ανεξάρτητες Αρχές . Ενδεικτικά ο κ.Ζορμπάς είπε ότι : "ο όρος Ανεξάρτητη Αρχή απαλείφεται και γίνεται μια Αρχή εποπτευόμενη από τον υπουργό Οικονομίας " . . . δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες

Δεν υπάρχουν σχόλια: