26/5/08

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!!

Aπό το : tOuρIsτΕσ ΣtO sΥμΠαΝ

Στον εισαγγελέα οδηγηθήκαν 2-πρωτοπαλίκαρα της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι αποσπούσαν χρήματα από κυρίως αλλοδαπούς πολίτες με τις κατηγορίες του εκβιασμού και της κατάχρησης της εξουσίας και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα (και όχι αποπομπή από το σώμα όπως θα έπρεπε!!!). Η «κοινωνική» τους δράση αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής όταν πλησίασαν 2/αλλοδαπούς πακιστανικης καταγωγής (βλέπετε έχουν μια αγάπη σε αυτά τα μαυροτσούκαλα δίποδα!) και τους ζήτησαν τις άδειες παραμονής τους… Όταν ο ένας από τους δυο άτυχους Πακιστανούς τους έδωσε μια φωτοτυπία της άδειας του, οι 2/αστυνομικοί ισχυρίστηκαν ότι δεν είναι νόμιμη!!!! (και τι θα μπορούσε σύμφωνα με την κρίση τους να είναι νόμιμο?) Προκειμένου λοιπόν να μην τον συλλλαβουν τι έκαναν? Ζήτησαν και τελικά πήραν 187 ευρώ και 40 λεπτά που είχε μαζί του και τον άφησαν να φύγει. Από την έρευνα προέκυψε ότι και στο παρελθόν οι 2/αστυνομικοί είχαν προβεί σε ανάλογες πράξεις…
Ερώτηση blog:
Αφού προέκυψαν στοιχεία από την ανάκριση ότι και στα απώτατα… έτη οι συγκεκριμένοι μπατσονόμοι είχαν προβεί στις ίδιες αξιόποινες πράξεις γιατί δεν έγιναν επίσημες δηλώσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ με παρουσία ΟΛΩΝ των καναλιών για αν δωσουν και το «Καλό» παράδειγμα και στους υπόλοιπους αστυνόμους?!!!!!!!????????
(αν φυσικά μιλάμε για δημοκρατία και όχι για φασισμό ή έχει εννοηθεί η έννοια της δημοκρατίας σαν φασισμός!). Γιατί ούτε η αστυνομία ούτε και τα κανάλια δεν κατήγγειλαν το γεγονός αναφερόμενοι μάλιστα στα ονόματα και στα επίθετα των νταβατζονόμων? Πόσοι αστυνομικοί γνώριζαν για την δράση τους και πόσοι άλλοι ομοϊδεάτες τους έχουν την ίδια δραστηριότητα? Μήπως η ΕΛ.ΑΣ δεν αναφέρθηκε σχολαστικά στα ονόματα τους γιατί θα αρχίζανε μετά να λύνονται πολλά στοματάκια και θα βγαίνανε στη φορά πολλά αλλά τιμημένα παλικάρια με ενδεχομένως περισσότερες πιο κραυγαλέες πράξεις? Για πάταξη της εγκληματικότητας δεν μίλαγε ο Μπουλης της Ριγηλης? Συμφωνούμε αν είχε ξεκινήσει πρώτα από τους δημοσίους υπαλλήλους και δη περισσότερο από τα σώματα ασφαλείας!!! Μετά θα είχαμε ολον τον καιρό να μιλήσουμε (ίσως και σε κοινωνιολογικές βάσεις) επάνω στο θέμα της διαφθοράς-εγκληματικότητας που ξεκινάνε από τα υψηλά κοινωνικά στρώματα με τις επιταγές (δυστυχώς) των χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων!
Η δημόσια (κρατική) τηλεόραση και τα ιδιωτικά κανάλια γιατί δεν πρόβαλαν αυτό το γεγονός? Λέτε αν λειτουργούσαν στα πλαίσια της δημοκρατίας να μην είχαν μετά την «δωρεάν είσοδο» στις επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας… άρα δεν θα είχαν και την τηλε-θέαση που θα ήθελαν?!
P.cool.us project

4 σχόλια:

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Κατά την δίωξη τίθενται σε διαθεσιμότητα. Μετά την δίκη θα παυτούν από την αστυνομία.

Για τα υπόλοιπα ρώτα τα κανάλια που είναι πολύ γρήγορα στο να καταδικάζουν την αστυνομία για τα πάντα... όχι μόνο για τέτοιες περιπτώσεις.

Η πάταξη της εκγληματικότητας σημαίνει πάταξη, όχι δημοσιοποίηση επιτυχιών. Ότι δεν βλέπεις στην τηλεόραση δεν έχει γίνει; Τους συνέλαβαν ή όχι;

undercover gpr είπε...

Αν θες διάλογο για το κείμενο μπορείς να απευθυνθείς στο μπλογκ που δημοσίευσε το άρθρο .

Πάντως η δημοσιοποίηση από την τηλεόραση τέτοιων περιστατικών δεν μπορεί παρά καλό να κάνει ενώ η αποσιώπηση το ακριβώς αντίθετο .

Αυτό είναι και το νόημα του κειμένου .

Τώρα όσων αφορά το "Ότι δεν βλέπεις στην τηλεόραση δεν έχει γίνει;"
σκέψου λίγο το σκάνδαλο siemens και θα καταλάβεις το ρόλο της τηλεόρασης και της επηροής της στους Έλληνες .

Ανώνυμος είπε...

Ειναι Ειλικρινα Τραγικα Ανυποφορο να Βλεπεις νεολαιους Να Υπερασπιζονται Με Τετοια Δουλοπρεπη Αφοσίωση και Μενος τα Σωματα Ασφαλειας!! Εκτος και Αν Ειναι Χρισμενοι Εκπροσωποι Τους!Moνο Ετσι Μας Επιτρεπει η Αντιληψη Μας Να Κατανοησουμε Το γεγονος Ετουτο
Παντα Με Εκτιμηση Και Σεβασμο
www.narkissoi.blogspot.com

undercover gpr είπε...

Έλα μωρέ μη δίνεις μεγάλη σημασία .

Όλοι όσοι κινούνται κομματικοποιημένα ή "λομπίζοντας" νομίζοντας ότι έτσι θα επιβιώσουν είναι καταδικασμένοι να συγκρουστούν με τον ίδιο τους τον εαυτό .

Το ένστικτο της επιβίωσης είναι πολύ δυνατό . . .αλλά και το συναίσθημα του αυτοσεβασμού ιδιαιτέρως απαραίτητο για νοήμονες ανθρώπους . . .