15/4/08

Παπανδρέου: "Τραγωδία η πώληση του ΟΤΕ"

Και νάτος πετιέται παίρνει την ασίστ από τον Τσίπροβιτς περνάει τον Αλογοσκούφοφ
περνάει και τον Βγενόπουλιτς και ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ !!!!


Για σύγχρονη τραγωδία έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται το δημόσιο πλούτο.
"Μόνο μια τριτοκοσμική χώρα θα πουλούσε δημόσιο πλούτο και αντί να κερδίζει το κράτος, να κερδίζει ένας ιδιώτης", τόνισε ο κ. Παπανδρέου μιλώντας στους εργαζόμενους στο κτίριο διοίκησης του ΟΤΕ.
Καταλήγοντας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η παρουσία του στον ΟΤΕ είναι παρουσία συμπαράστασης και κοινού αγώνα. "Κάνουμε μαζί αυτό τον αγώνα και θα τον κερδίσουμε".
Πηγή : Skai.gr

Ρε συ Γιωργάκη μήπως να μαζευτούμε όλοι στο Σύνταγμα να αρχίσουμε να κλαίμε διαμαρτυρόμενοι για τα βασανιστήρια του Ο.Τ.Ε ?

Είπε λοιπόν ο ΓΑΠ ΓΑΠ (ή αλλιώς γαβ γαβ) πως "
η πώληση του ΟΤΕ δε θα πρέπει να προχωρήσει καθώς ο Οργανισμός αποτελεί βασικό εργαλείο εθνικού σχεδιασμού"

Να το καταλάβω λίγο . Εθνικού σχεδιασμού είπατε ? ? ?
Δηλαδή εθνικός σχεδιασμός είναι οι συμβασιούχοι που είναι έρμαια της εκάστοτε κυβέρνησης ή μήπως είναι βασικό εργαλείο του κομματικού σχεδιασμού ?

Και οι μόνιμοι(?) θα πει ο συμπαθείς αλλά ανυποψίαστος πολίτης τι θα κάνουν ? ? Θα μπορεί η D.T να τους απολύει δηλαδή (όπως όλον τον υπόλοιπο κόσμο!!!) όταν δεν δουλεύουν?

Ναί ρε να τους απολύουν . Δηλαδή αυτοί όλοι οι κοιλαράδες που τρώνε από τα έτοιμα τόσα χρόνια με επιδόματα και μίζες γιατί να μείνουνε (χθεσινό ρεπορτάζ πολλών ΜΜΕ αναφέρει για το παράλογο του Δημοσίου μισθολογίου) ?
Οι αληθινοί εργαζόμενοι του Ο.Τ.Ε , αυτοί που κάνουν όλη τη δουλειά (και είναι πολλοί μα πάρα πολλοί) , δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα . ΤΙΠΟΤΑ . Νομίζετε ότι η D.T είναι ηλίθιοι να απολύσουν τους καλούς εργαζόμενους που φτύνουν αίμα για την εταιρεία ?

Εγώ όμως σκέφτομαι και το άλλο : Τα κέρδη του ΟΤΕ που σκατά πάνε ? Είναι τελικά τόσα πολλά που σώζουν κάθε χρόνο τον κρατικό μας προυπολογισμό (400 δις το εθνικό μας χρέος)?

Κάτι τελευταίο : ο ΟΤΕ σαν ΟΤΕ και εκτός της COSMOTE που επενδύει (εγώ ξέρω πως χωρίς την COSMOTE θα μπαίνανε μέσα) ? ? ?

Και για να τελειώνουμε : Αφού ζούμε σε περιβάλλον άγριου καπιταλιστικού οικονομικού ανταγωνισμού για να επιβιώσουμε δυστυχώς θα πρέπει να δημιουργήσουμε καλή καπιταλιστική οικονομία . Όταν θα έρθει η ώρα για αλλαγή κοινωνικού και οικονομικού συστήματος (που δεν αργεί αν δούμε τις εξεγέρσεις πείνας παντού γύρω μας) τα λέμε . Προς το παρόν καλέ μου νεοέλληνα για να έχουμε φαί όλοι πρέπει να παίξουμε με τους κανόνες που παίζουν και τα άλλα παιδάκια .

2 σχόλια:

bilsot είπε...

Για τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ
1. Άρση της μονιμότητας.
2. Πραγματικά κίνητρα για τους εργαζόμενους ηθικά, χρηματικά, βαθμολογικά.
3.Αξιοκρατία βάσει προσόντων και απόδοσης.
4. Ακομμάτιστος συνδικαλισμός (εντελώς ουτοπικό αυτό , αλλά πρέπει να γραφεί).
5.Μισθολόγιο σύγχρονο και εφάμιλλο της Ε.Ε. στους αντίστοιχους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς.
6.Εξειδίκευση και σεμινάρια επιμόρφωσης του προσωπικού με σύγχρονη πιστοποίηση των αποκτούμενων γνώσεων και ειδικεύσεων.
7.Προσλήψεις από διαγωνισμούς.
8.ΣΤΟΠ στις ρουσφετοπροσλήψεις.

undercover gpr είπε...

Για τον ΟΤΕ λέμε ρε bily όχι τη Google ! ! !

Πλάκα πλάκα πάντως παρότι κάτι ακούγεται ανα περιόδους για άρση μονιμότητας , δε πρόκειται να σηκώσει κανείς τοσο μεγάλο πολιτικό κόστος .

Θα το χτυπάει ο αντίπαλος (κομματόσκυλος) μέχρι το 3 παγκόσμιο πόλεμο (που δεν αργεί)