29/4/08

Pε μανία με τα blogs

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στη χώρα των bloggers ! ! Μόνο στην Ελλάδα αυτά τα γραφικά ! !
Που θα πάει ρε παιδιά εκεί στα "ειδησιογραφικά" blogs το πράγμα ? ?
Τσακώνονται οι του Μάκη με του Θέμου λέει για την ...πρωτοκαθεδρία στην blogιακή ενημέρωση . . .
Μα ότι κάνετε στη τηλεόραση θα το κάνετε κι εδώ ρε παικταράδες ?
Ξεχνάτε ότι εδώ δεν παίζει τηλεκοντρόλ με ουσιαστικά 10-15 κανάλια . Εδώ είναι γύρω στα 10-15 χιλιάρικα (στη τύχη) blogs που σε τρώνε στο δευτερόλεπτο πριν καν αλλάξεις το ποστ σου από εκβιαστικό σε ουδέτερο . . .

Τα ονόματα τα ξέρουμε καιρό τώρα (αυτό το λέω εκεί στο nonews-news που μας έχουν πρήξει με το Σωκράτη) . Εντάξει παιδιά κι εμείς ξέραμε για τον αρχισυντάκτη του "Μάκη Τ." , όπως τον αποκαλεί ο υπάλληλός του από το πολυσύχναστο blog που έφτιαξε , αλλά δε κάναμε κι έτσι . Άλλωστε εμένα τι με νοιάζει ποιός γράφει τι ? Ο καθένας έχει τα δικαιώματά του και τα διαχειρίζεται όπως νομίζει καλύτερα .

Τα ύποπτα ονόματα γνωστά nonews-news,kourdistoportokali,troktiko,press-gr κ.α . Το θέμα είναι όμως ότι κι αυτά τα blogs όπως και το Star Channel ας πούμε είναι μέρος του παιχνιδιού . Μπαίνω στο press-gr όπως βλέπω που και που ειδήσεις στο Star για να ξεκουράσω το κεφάλι μου . Όχι για να ενημερωθώ .

Τα καινούργια ύποπτα blogs όμως φανερώνουν και κάτι ακόμα . Είναι ο πανικός των δημοσιογράφων που δεν ξέρουν πια τι πρέπει να πρωτοκάνουν για να μπορέσουν να προστατέψουν καλύτερα τα συμφέροντά τους και των αφεντικών τους . Είναι το μόνο αισιόδοξο πράγμα που δεν τίθεται αμφιβολία ότι υπάρχει . Τα έχουν χαμένα και απλά πειραματίζονται ακόμα. . .