14/4/08

Eσωκομματική κριτική στην ηγεσία του ΣΥΝ

Αυστηρή κριτική στην ηγεσία του Συνασπισμού διατύπωσε η Ανανεωτική πτέρυγα του κόμματος κατά την πανελλαδική της Σύσκεψη.

Κατηγόρησε την ηγεσία για ιδιότυπο αυταρχισμό, τονίζοντας ότι η κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος είναι αναντίστοιχη με την δημόσια εικόνα του.

Επισήμανε παράλληλα, ότι στην καθημερινή διαχείριση του κόμματος, επιχειρεί να περιθωριοποιήσει την μειοψηφία και να αναγάγει την θεωρία των αρεστών σε καθημερινή πρακτική.

Πηγή : skai.gr

ΣΧΟΛΙΟ greekpoliticalreview
: Πρέπει να μάθουν εκεί στη Κουμουνδούρου πως με τα καραγκιοζιλίκια θα καταφέρουν μεν να ανεβάσουν το ποσοστό τους κάπου στο 3-4% αλλά για να μη χάσουν το υπόλοιπο 7-8% που θα τους ψηφίσει για λόγους πολιτικής κρίσης πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται και να πράτουν με πολιτικούς όρους κι όχι με τηλεοπτικές φανφάρες .

Υ.Γ : Το διάβασα σ ένα σχόλιο του blog pea-kyanea : αν ήταν σωστός πρόεδρος ο Αλέξης Τσίπρας η απάντησή του προς τον Βγενόπουλο θα ήταν :
«χαίρομαι που θα τα πούμε με τον κ. Βγενόπουλο στα δικαστήρια. Εκεί θα προσκομίσω τα στοιχεία που αποδεικνύουν την απάτη»....
Δε μπορώ παρα να συμφωνήσω .

Δεν υπάρχουν σχόλια: