25/4/08

Οι Ατρόμητοι Χαφιέδες του Χίτλερ . . .

Δεν θα έγραφα μέχρι την Τρίτη αλλά έμαθα κάτι (το οποίο μάλιστα είναι εκτός πολιτικής) το οποίο με εξόργισε. Με εξόργισε μέχρι του σημείου να κινηθώ νομικά !

Και εξηγούμαι :
Όπως έγραψα πριν λίγες μέρες είχα πάει στο ματς Πανιωνίου - Ατρόμητου μετά από 3 χρόνων απουσίας από αυτή τη κοινωνική "χαρά" (ή παιδική χαρά όπως αποδείχτηκε) .

Λοιπόν το χα γράψει και στο προηγούμενο ποστ αλλά πολύ λαιτ γιατί δεν του έδωσα τη δέουσα σημασία . Anyway λάθος μου.

Είμαστε λοιπόν στο γήπεδο άκρη άκρη (εκεί είχε χώρο άνετο) δίπλα από τους "αντιναζί" φιλάθλους του Ατρόμητου τρεις φίλοι (ο ένας μάλιστα με τη κοπέλα του) κι εγώ .
Ο ένας από τους φίλους μου (έχει σημασία για τη συνέχεια) είναι ψιλοτεράστιος , και σε όγκο και σε ύψος και σε δύναμη , επίσης λόγω "ανωτέρας βίας" και φύσης έχει το κεφάλι του ξυρισμένο.
Πάμε τώρα για λίγο στους δήθεν αντιναζί φιλάθλους του Ατρόμητου . Οι κωλοφασίστες του κερατά , αυτά τα τσογλάνια που προσβάλλουν την έννοια του αντι-φασίστα , είχαν μια κάμερα που λέτε και μας βιντεοσκοπούσαν με αυτή , όλους τους φιλάθλους που είμασταν κοντά στην "περιοχή" τους . Το σκηνικό με πείραξε από την αρχή αλλά δε πολυασχολήθηκα με το σκεπτικό ότι παιδάκια είναι που παίζουν (όλα τα παιδάκια έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι) .

Και έρχεται λοιπόν η χθεσινή ημέρα που μου λέει ο φίλος μου , ο τεράστιος , πως τον έβγαλαν στο site τους με φωτογραφία οι" αντι-ναζί" (φασιστοπουστάκια) ως αρχηγικό μέλος της Χρυσής Αυγής !!!!!!!!!

Και σκέφτομαι εγώ τώρα , αυτοί οι γελοίοι οι ποδοσφαιρομαλάκες και καλά πολιτικοποιημένοι αντι-φασίστες είναι ή δεν είναι τα πιο φασιστικά γουρούνια του πλανήτη που όχι μόνο χαρακτηρίζουν προσβλητικά έναν άγνωστο για αυτούς άνθρωπο αλλά τον εκθέτουν κιόλας σε δημόσια θέα στο Internet με κίνδυνο κάποιος ανεγκέφαλος να τους πιστέψει ? ? ? Φυσικά ζήτησα να αποθηκευτεί η σελίδα τους (νομίζω λέγονται φενταγίν πανάθεμά τους) με τη φωτογραφία για να μπορέσουμε να κινηθούμε δικαστικά αλλά φυσικά την είχαν βγάλει από το site τους .
Ελπίζω κάποιος να την έχει αποθηκευμένη πάντως για να το ολοκληρώσουμε το θέμα δικαστικά .

Το άρθρο έχει σταλεί προς δημοσίευση στα παρακάτω blogs : troktiko , press-gr , parapolitiki , kafeneio kai tomavroprovato

UPDATE : Η φωτογραφία δεν δημοσιοποιήθηκε στο το fedagin.gr .Δεν είπα ότι βγήκε σε συγκεκριμένο site (δεν ήξερα έτσι κι αλλιώς) . Δημοσιοποιήθηκε σε ένα αθλητικό portal από τους συγκεκριμένους οπαδούς του Ατρόμητου όμως οι οποίοι και μας τράβαγαν με τη κάμερά τους .Από ποιόν άλλο δηλαδή ? Για να σας θυμίσω λίγο την περίπτωση παίδες ήταν ο επονομαζόμενος "Χρυσαυγουλός" όπως τον αποκαλέσατε στη λεζάντα της φωτογραφίας την οποία οι διαχειριστές του πόρταλ έβγαλαν . Η ζημιά όμως είχε ήδη γίνει γιατί αρκετοί την είχαν ήδη δει . . .

Και ρωτάω εγώ ο αφελής , την κάμερα ρε μάγκες στο γήπεδο τι τη θέλατε ??????

Δεν υπάρχουν σχόλια: