10/4/08

O μύθος του Βγενόπουλου και του ΟΤΕ


Ακούω να αυξάνονται οι φωνές πολιτικών και συνδικαλιστών για την πώληση ποσοστού 20% από την ΜΙG στην D.Τ και το ρόλο του Βγενόπουλου στη μεταβίβαση των μετοχών .

Δε μπορώ να μην το σχολιάσω ως προπαγάνδα των συνδικαλιστών του ΟΤΕ με την στήριξη της αντιπολίτευσης .

Οι διπλοθεσίτες αρχισυνδικαλιστές , που σε κάθε αλλαγή κυβέρνησης ζητούσανε τον ουρανό με τ άστρα από τους κυβερνήτες σε βάρος όλου του υπόλοιπου λαού έρχονται τώρα να κατηγορήσουν (ποιον αλήθεια?) για μια πράξη που τόσα χρόνια στηρίζουν με τις πράξεις τους ...(έχουν βάλει το χεράκι τους αυτοί και μόνο αυτοί στα σκατά που τραβάνε όλοι οι έλληνες)

Η ΜIG έκατσε και έψαξε και βρήκε όσες μετοχές μπορούσε ν αγοράσει με κόστος που προφανώς τη σύμφερε και προσπάθησε να πάρει μέρος στη διοίκηση όπως δικαιούτο με τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς που τόσο πολύ αγαπά η ΝΔ και ο υπουργός της Γ.Α .

Όταν της το απαγόρευσε η "δημοκρατική κυβέρνηση" της Ν.Δ ο επιχειρηματικός όμιλος (για να μην ξεχνιόμαστε για ποιόν μιλάμε που στόχο έχει τη μεγιστοποίηση του κέρδους ΤΟΥ) προσπάθησε να εκμεταλευτεί κατάλληλα το περιουσιακό του στοιχείο .

Ποιός άλλος θα μπορούσε να αγοράσει τόσο μεγάλο πακέτο μετοχών σε τιμή πολύ υψηλότερη από την τρέχουσα χρηματιστηριακή ? ?

Μα μόνο κάποιος που θα είχε την πολιτική δύναμη να συνεργαστεί μ ένα κράτος
.
Δηλαδή κάποιος που έχει από πίσω του ένα άλλο κράτος .

(λένε τα κακά λόγια πως η σιωπή του SIEMENS-GATE στην Ελλάδα είναι ένα είδος δώρου της Μερκελ στον Κώστα για την συνιδιοκτησία)

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΕΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ .

ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ

ΥΓ (update) :
1)
Το ότι ο μπετόβλακας ο Βγενόπουλος έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στο STAR και στον Τσίπρα ας μη το σχολιάσω καλύτερα .
2)Αλογοσκούφη ο ΟΤΕ δε διασφαλίζει κανένα κοινωνικό συμφέρον με την παρούσα του μορφή παρα μόνο τα συμφέροντα των εργαζομένων του .

Δεν υπάρχουν σχόλια: