19/4/08

Άρχισαν τα όργανα ...και τα κρεατικά .

Ξεκίνησε το γαιτανάκι των καναλιών με τους κρεοπώλες και τους κτηνοτρόφους .
Το σωστό όμως το είπε ο Ανδρουλάκης .
Βάζουν λέει τα κανάλια τους κρεοπώλες από τη μια και τους κτηνοτρόφους απ την άλλη να τσακώνονται λες και φταίνε αυτοί για την κατάσταση στην αγορά .
Ε όχι κύριοι δε πάει έτσι . Η ευθύνη δεν μετατίθεται στους χρήστες του συστήματος αλλά στους διαχειριστές του συστήματος . Το ότι η αγορά δεν λειτουργεί σωστά είναι ευθύνη των κυβερνόντων (διαχειριστών) που δε μπορεί να θεσμοθετήσει και να ελέγξει . Και έχω κάθε μέρα το Παυλόπουλο και το Τσιαμτσίκα να τσακώνονται και καλά για το καλό των καταναλωτών .
Βρε ουστ!

1 σχόλιο:

bilsot είπε...

Όσα γίνονται στο "γυαλί" είναι για την τηλεθέαση και στο τέλος ο καταναλωτής θα το πληρώσει το σφαχτό στο κρεοπώλη της γειτονιάς "χρυσό".Ποιός πάει στην αγορά την κεντρική να πάρει ότι του πασάρουν οι μεγαλοκρεατέμποροι? Το παίρνεις από το "γνωστό" σου κρεοπώλη και του έχεις και υποχρέωση ότι σε περιποιήθηκε και σε χρέωσε το λιγότερο που μπορούσε , όταν αυτός έχει κάνει ήδη το κουμάντο του.
Κάθε χρόνο τα ίδια Πάσχα , Χριστούγεννα, πότε το κράτος ενδιαφέρθηκε πραγματικά για τον καταναλωτή και έβαλε όριο στην κερδοσκοπία? Με ποιούς είναι? Με το κεφάλαιο στην κυβέρνηση , με το λαό στις εκλογές!!!