2/9/08

Τελικά ... η βλακεία δεν έχει τελειωμό .

-
Τελικά σ αυτή τη χώρα όλοι ζούμε στο σπίτι του Big Brother !

Ότι και να γίνει απώτερος σκοπός είναι να το δει ο κόσμος το βράδυ στις οκτώ.

Σουρεάλ μιλάμε καταστάσεις !

Η ορθολογική σκέψη ακολουθούμενη από λογικά επιχειρήματα που αποτελεί τον υποτιθέμενο πολιτικό λόγο έχει αντικατασταθεί από κάτι τυχάρπαστα ημι-μορφωμένο-εξειδικευμένα ρομποτάκια που ανκοράρουν (sic!) κάτι ηλίθια στιχάκια που διάβασαν λίγο πριν βγουν στο show ! !

Οι θεσμοί σε τούτη τη χώρα και οι βασικές αρχές μιας οργανωμένης κοινωνίας που εδώ πρωτοτέθηκαν σε ουσιαστική βάση , που να μην έσωναν , έχουν τόση σημασία στη Νεοελληνική πραγματικότητα όση έχει μια "γλάστρα" στο Τροχό της Τύχης !!

Να τονίσω σ αυτό το σημείο ότι όλα τα παραπάνω ΔΕΝ έχουν να κάνουν με την υπόθεση που προέκυψε χθες ύστερα από παρέμβαση του Πασόκ . Γραμμένους τους έχω κι αυτούς και τις αποκαλύψεις τους .

Αφορμή είναι το show των αντιδράσεων . Όχι των ΜΜΕ βέβαια , που αυτά πλέον έχουν γίνει (ανοιχτά και στα ίσα) καθημερινό briefing του κάθε επιχειρηματία-ιδιοκτήτη προς τον "πολιτικό κόσμο" για τις προθέσεις του , αλλά των κοινωνικοπολιτικών αντιδράσεων σε πολύ θεωρητική βάση (διότι κοινονικοπολιτική βάση για να υπάρξη πρέπει να υπάρξει και νοήμον κοινό να την διαμορφώσει) . Πολύ γέλιο μιλάμε χθες στις ... ειδήσεις των οκτώ !

Αφορμή είναι το show των αντιδράσεων κι από τον κόσμο . Αυτόν τον απόλυτα (είναι πια επιστημονικά εξακριβωμένο) ηλίθιο Νεοέλληνα που ακόμα δηλώνει στις δημοσκοπήσεις τι θα ψήφιζε Ν.Δ ή Πασόκ σε περίπτωση εκλογών ! !

Μιάμε για πολύ σουρεάλ καταστάσεις !!

Όταν είναι απολύτως ... "μη" αποδεδειγμένο ότι :

1. Και τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα και οι διαχειριστές τους (δηλαδή για να μη γελιόμαστε , όλοι ανεξαρτήτως οι πολιτικοί που βρουν πρόσβαση) τα παίρνουν για να κάνουν buisness εις βάρος του ίδιου μ*λ*κ* που τους ψηφίζει !!

2. Εκτός του ότι τα παίρνουν οι ίδιοι στηρίζουν και το επιχειρηματικό σύστημα που σε 'χει κάνει , μ*λ*κ* που τους ψηφίζεις , να ζεις στην πιο ακριβή ευρωπαική χώρα !!

Με λίγα λόγια αυτοί που σε κλέβουν στηρίζουν και αυτούς μου θέλουν να σε κλέψουν !

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ !!!

Η επιμονή αυτού του λαού να δίνει νέες ευκαιρίες σε ηλίθιους δεν έχει τελειωμό .

Έλεεοοος !
-

2 σχόλια:

Foititakos είπε...

Νεύρα ε; Δίκιο έχεις, δεν μπορώ να πω... Όσο όμως καλοπερνάνε, θα συνεχίσουν να τους ψηφίζουν. No problem...

undercover gpr είπε...

Νεύρα ? Μπα . Μόνο γέλιο βγάζει η κατάσταση . Προσπαθώ να φανταστώ πως θα τα περιέγραφε ο Ραφαηλίδης και ξεκαρδίζομαι !!! Αλλιώς θα πάμε όλοι για βαρβιτουρικά !!