14/7/08

Περί "μηνύσεων" .

-
Χαμός με τις μηνύσεις Θέμου προς troktiko .

Πολλά Blogs βγάζουν αναρτήσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς το συμπαθέστατο troktiko και επιτίθενται στο Μπούλη (Θέμο) που μαζί με τον άλλο τον Ταρζάν (Μάκη) πλούτισαν προσφάτως ξεπουλώντας μια εφημερίδα που είχε όλα τα στοιχεία να γίνει ένα δυνατό εκδοτικό "αντί" - εγχείρημα απέναντι στα εκάστοτε εκδοτικά συμφέροντα .

Εγώ δε θα το κάνω αυτό . (sorry μάγκες τρωκτικοί η αλήθεια όμως πρέπει να είναι προταιρεότητα) .

Κατά τη γνώμη μου ο πόλεμος μεταξύ Θέμου-Μάκη πρέπει να αφεθεί στο περιθώριο από όλα τα blogs .

Έτσι θα σταματήσει και η όποια επηρροή ασκούν στο κόσμο μέσω ελεγχόμενων blogs , με μακροπρόθεσμο στόχο να ξέρει ο κόσμος τι διαβάζει και από ποιον εκπορεύεται η πρωτογενής είδηση που δημοσιοποιούν τα blogs αυτά .

Δεν είναι κρυφό ότι το troktiko έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Ταρζαν (Μάκη) σε σημείο όλοι να πιστεύουν ότι το ελέγχει κιόλας . Μάντης ή μάγος δεν είμαι αλλά προφανώς και να μην ελέγχει τα παιδιά που το λειτουργούν (να τα έχει στο payroll δηλαδή) η σχέση τους είναι ιδιαιτέρως κοντινή και αλληλοεξαρτώμενη (μάλιστα θυμάμαι σε κάποια ανάρτηση παλιά είχαν υποσχεθεί να αποκαλυφθούν με φωτογραφία κιόλας αλλά γρήγορα ξεχάστηκε προφανώς επιτηδευμένα) .

Ο Μπούλης (Θέμος) από την άλλη με την εφημερίδα του και την online της έκδοση αντισταθμίζει την επηρροή που ο Ταρζάν ασκεί με τη zougla.gr και το troktiko .

To no-news είναι για κλάματα οπότε δεν το συμπεριλαμβάνω στη κριτική γιατί ουσιαστικά δεν ασκεί επηρροή καν αν και θα το ήθελε ο Μπούλης (Θέμος) .

Στα περί ηθικής (που είναι και το σημαντικότερο) τώρα δεν καταλαβαίνω τη πρεμούρα όλων των blogs που αναρτούν μεγαλόστομες ανακοινώσεις στήριξης .

Οκ "δημοσιογράφος έκανε μήνυση σε blog" αλλά ρε μάγκες που ζείτε ?

Μάθετε να κρίνετε εμβαθύνοντας στη κάθε περίπτωση κι όχι επιφανειακά όπως κάνουν παιδιά δημοτικού .

Στην ουσία δεν έγινε μήνυση από δημοσιογράφο σε blog αλλά μήνυση από ένα εκδοτικό κέντρο σε ένα αντίπαλο "κέντρο" .

Αυτά για σήμερα από το μακρινό Chicago .

Χαλαρώστε λοιπόν και απολαύστε άλλο ένα σίριαλ που τα δυο "ζωάκια" της δημοσιογραφίας προσφέρουν απλόχερα στο φιλοθεάμων Ελληνικό κοινό . . .
-

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.