19/11/08

Μα είναι σοβαροί άνθρωποι αυτοί ?

-
Συνέχεια από το χθεσινό :

Ζήλεψε ο Τσίπρας τη Λούκα και είπε να κάνει κι αυτός δηλώσεις για την οικονομία .

Τι είπε λοιπόν ο πρόεδρος ??

«ήταν μια ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ να διατυπώσει μια εναλλακτική πρόταση, αλλά η αξιωματική αντιπολίτευση επέλεξε να κινηθεί σε διαχειριστική λογική» (!!!!!!!)

«δεν φτάνει μόνο η κριτική, αλλά πρέπει να προτείνουμε και λύση διεξόδου από την κρίση»
(!!!!!)

«πρέπει να συγκροτηθεί ως τα μέσα Δεκεμβρίου του πανελλαδικό προγραμματικό σώμα του ΣΥΝ για να ασχοληθεί με τις προτάσεις του κόμματος». (!!!!!)

Τώρα θα φταίω εγώ αν αρχίζω να γκρινιάζω πάλι με τις παπαριές που μας πουλάει ο τέντυ-μπόις ?

Ε μα πια ! Δεν αντέχεται αυτός ο άνθρωπος .

Ρε φίλε μη ξαναβγείς αν δεν έχεις κάτι να μας πεις . Κάνε τα συμβούλιά σου , κάνε τα meeting σου , κάνε τις συγκροτήσεις σου , βρείτε τα εκεί με τα φιλαράκια σου και βγες και μίλα .

Τι μας ζαλίζεις με ανούσιες εξαγγελίες προθέσεων ? Αι σιχτίρ πια με τους ασόβαρους .

Αλαβάνο μάζεψε το κόμμα και τον ατσίδα σου όσο είναι καιρός γιατί σε βλέπω να καταλήγεις σαν τον Κωνσταντόπουλο . 3% κι άγιος ο θεός .

Η μπόρα ήρθε , δεν έρχεται . Σοβαρευτείτε !!
-

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα το έχεις γράψει κι εσύ νομίζω. Το πολιτικό μας σκηνικό είναι για να απελπίζεσαι. Και καλά, βάλε τον Τσίπρα στην άκρη. Ποιες είναι οι άλλες εναλλακτικές επιλογές; Καραμανλής, Παπανδρέου, Καρατζαφέρης, Παπαρήγα. Πιάστον έναν κτύπα τον στον άλλο. "Ήμαρτον" που λέει και ο Γεωργίου!

By the way, διάβασα πριν λίγο στο troktiko ότι ο Τσίπρας συμμετέχει σε τεχνική εταιρεία με σκοπό να πάρει δημόσια έργα. Δεν ξέρω αν είναι αληθής η πληροφορία αλλά θεωρώ πολύ πιθανόν να είναι. Αυτή είναι φίλε η Ελλάδα και οι πολιτικοί της!

Και για να κλείσω με ένα κουίζ (άσχετο με τον Τσίπρα): Ποιος δήμαρχος μεγάλης πόλης της Ελλάδας, πρώην τηλεφωνητής της ΔΕΗ, με μεγάλη "καριέρα" σε μεγάλο κόμμα, συμμετέχει ως μέτοχος, είτε ο ίδιος είτε ο γιός του σε επιχειρήσεις που ανοίγουν στην πόλη με την άδεια του Δήμου; Θα μου πεις νόμιμο είναι! Μα φυσικά φίλε! Εδώ είναι το όλο ζουμί! ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΝΑΙ! Καλό βράδυ.

undercover gpr είπε...

Κοίτα , τον Τσίπρα τον έχω για τελείως χάπατο αλλά αυτές τις βλακείες που έβγαλε ο Ζούγκλας με την εταιρεία δεν τις ακούω . Ο Τριανταφυλόπουλος παίζει παιχνίδια μια με την ΝΔ μια με το Πασόκ για να βγάζει θέματα σκοπιμοτήτων . Κι αυτό τέτοιο θέμα είναι . Είχε βγει πολύ καιρό πριν είχε απαντήσει ο ίδιος πολύ καιρό πριν και τώρα το ξαναβγάζει ο Ζούγκλας προφανώς με εντολή κάποιων άλλων μπας και αποπροσανατολιστεί ο πολίτης από άλλα θέματα .

Εναλλακτική ούτε εγώ βλέπω και δεν νομίζω να βλέπει κανείς σ αυτή τη χώρα . Σε αδιέξοδο βρισκόμαστε .

Λένε ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα αλλά ποιος τους είπε ότι ζούμε σε δημοκρατία ??

Την καλημέρα μου .

Κυριάκος είπε...

gpr, άσχετο με το θέμα αλλά μπορεί να σε ενδιαφέρει να το διαβάσεις.

http://www.monbiot.com/archives/2008/11/18/clearing-up-this-mess/

Χαιρετίσματα.

Κυριάκος

Κυριάκος είπε...

Πάρε κι άλλο ένα καλό: Πώς να βγάλετε εκατομμύρια χρεωκοπώντας την εταιρεία σας ή 25 καλοπληρωμένοι εξέκιουτιβς που καταπόντισαν τις εταιρείες τους, από την WSJ.

http://online.wsj.com/public/resources/documents/st_ceos_20081111.html

Σόρυ για το τρόλινγκ αλλά διάβασα το ποστ σου, δεν είχα τίποτα να προσθέσω και σκέφτηκα να σου στείλω δυο καλά που πέτυχα στη σημερινή μου γύρα.

Χαιρετίσματα και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Μα πέρα από τα ύποπτα παιχνίδα του Ζούγκλα, δεν αποτελεί είδηση ότι κάθε πολιτικός προσπαθεί να βγάλει χρήματα από την πολιτική. Γιατί να αποτελεί ο Τσίπρας εξαίρεση; Οπότε πολύ "λογικό" (με πολλά εισαγωγικά) να έχει μια εταιρεία - ως μηχανικός- προσδοκώντας μελλοντικά πολιτικά οφέλη. Σε αντίθετη περίπτωση, όφειλε να είναι πιο προσεκτικός.

Επί τη ευκαιρία, δεν ξέρω αν είδες το σημερινό άρθρο του πολίτη για τo νομοσχέδιο του Αλογοσκούφη. Έλεος πια με την ανευ ουσίας προπαγάνδα! Απαξιώ και να γράψω σχόλιο. Βαρέθηκα...

undercover gpr είπε...

Ε όχι και τρόλινγκ φίλε , μόλις γύρισα από οδοντίατρο και πρέπει να ηρεμήσω λίγο (έβαλα εμφυτεύματα) , οπότε θα τα διαβάσω το βραδάκι αδερφέ .

thanks !

undercover gpr είπε...

Φίλε george , απ' ότι έχω ακούσει εγώ και χωρίς να θέλω να το παίξω δικηγόρος του Τσίπρα την εταιρεία αυτή την ξεκινήσανε μαζί με έναν ξαδερφό του (νομίζω) κάποια χρόνια πριν τον πάρει ο Αλαβάνος και τον κάνει "πρόεδρο" .

Έχει δηλώσει πως η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία να αλλάξει μετοχική σύνθεση και να αποχωρήσει ο ίδιος .

Επίσης έχω ακούσει πως οι δυο προηγούμενες χρήσεις της εταιρείας βγήκαν ζημιογόνες .

Αυτά τα είπε ο Ζούγκλας ?????


Τον πολίτη δεν τον διάβασα (ελέω εμφυτευματων) και να σου πω την αλήθεια λίγο με κόφτει . Οι περισσότεροι τύποι πάντως που
σχολιάζουν είναι χειρότεροι από την προπαγάνδα του .