6/5/09

Τουρλού τουρλού (΄Β)

-
Όχι ότι έχω τίποτα σπουδαίο να πω , απλά επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το γράψιμο είπα να το δοκιμάσω σήμερα . Ειδικά μετά την αυστηρή παρατήρηση της μητέρας για την απουσία μου οφείλω να δοκιμάσω . Για να δούμε...

Η Ν.Δ λοιπόν τελικά απ' ότι φαίνεται βγαίνει κερδισμένη δις από την υπόθεση Παυλίδη , αρχικά κερδίζει το "χρυσό φασόλι" γιατί όλος ο κόσμος ασχολείται με μια υπόθεση η οποία στα μάτια των πολλών (υποθέτω) δεν φαντάζει ως σκάνδαλο ικανό να κλονίσει την κουτσομπολίστικη περιέργειά του , γιατί μην φανταστείτε ότι βγάζοντας ένα σκάνδαλο στη δημοσιότητα κλονίζεται κάτι άλλο στο μυαλό του 99% του πληθυσμού μας , ας πούμε η επικείμενη ψήφος του ή η πολιτική του οπτική. . . λέμε τώρα .

Το αργυρό φασόλι είναι απλά ότι ένα ακόμα θέμα , έστω και στημένο αν είναι , δεν υπόκειται στη βάσανο της "Δικαιοσύνης" .

Το Πασοκ , κυρίως οι ηγετικές φυσιογνωμίες του , προσπαθεί , το κακόμοιρο , να αναδείξει θέματα που θα ρίξουν τον θυμωμένο αλλά δεν του έχει βγει τίποτα . Ο George συνεχίζει μοναχικά την ιδεολογική του αναζήτηση αλλά κανείς εκτός από τον Τιραμόλα και τους ultras Πασόκους δεν τον πιστεύει . Του αναγνωρίζω όμως ότι το παλεύει ο άνθρωπος να πείσει κόσμο , όσο όμως βγαίνουν στην ΤV οι ίδιες σκατόφατσες που τόσα χρόνια έκλεβαν χωρίς οίκτο τη δημόσια περιουσία τον βλέπω να τον τρώει στη γωνία ο Μπένυ , το λέει άλλωστε κι ο Δημοσιογράφος στην , ο θεός να την κάνει , έρευνά του (ναι ναι αυτός ο τρισάθλιος μαϊντανός ο μάκης) . Προσωπικά και να πέσει στα πόδια μου παρακαλετός δεν τον πιστεύω ούτε για διαχείριση καντίνας .

Ο Σύριζα πλέον έχει χάσει κάθε mediako πλεονέκτημα που είχε με τόσο "κόπο" (πόλεμος ΓΑΠ-Μπένυ) αποκτήσει από τους εκδότες-mediaρχες . Πλέον , αφού ο Γαπ απ' ότι φαίνεται τα βρήκε με το Πασοκικό μπλοκ των εκδοτών δεν χρειάζεται mediakη πίεση και ο Συριζα μπορεί σιγά σιγά να αποχωρεί από τα παράθυρα . Κατά τα άλλα πέρα από τη σημερινή παρέμβαση Αλαβάνου για το νόμο περί ευθύνης υπουργών όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα παρά κάτι lifestyle παρεμβάσεις του Alexis , κρίμα γιατί πολλοί ΕΙΧΑΝ αρχίσει τότε να πιστεύουν ότι μπορεί αυτό το κόμμα να γίνει η απαρχή της ανακατανομής της πολιτικής πίττας και ορθολογικοποίησης της πολιτικής ρητορίας (μα τι ωραία που τα γράφω ρε πούστη μου) .

Το ΚΚΕ , ε το ΚΚΕ είναι πάντα το ΚΚΕ τελεία .

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτή η υπερβολική προβολή αυτού του συρφετού που λέγεται ΛΑΟΣ . Να είναι ηθελημένη πίεση προς τη ΝΔ ? Να είναι επειδή οι βουλευτές του είναι μπαγλαμάδες και πάνε όπου κι αν τους καλέσουν ? Θες οι mediakes διασυνδέσεις του προέδρου ? Ότι κι αν είναι πάντως , παρακαλώ να σταματήσει γιατί ακόμα , αισθητικά , προκαλεί εμετό σε μικρά παιδιά και είναι κρίμα ρε γαμώτο .

Και μετά το ποτ πουρί των κομμάτων τι μένει ? τι μένει ?

Yep , αυτός ο "μελαμψές φυλλές κοντοπόδαρες" , ο "με γονείς ληστές" , ο "τσιφτετέλληνας".
Το μόνο που έχει αλλάξει από το τραγούδι του Σαββόπουλου είναι οι πεσμένοι κώλοι , ευτυχώς δηλαδή.

Αυτά.
-

2 σχόλια:

gnik είπε...

Καλά δεν σε πιστεύω κλεμμένο το έχεις το κείμενο:)))
Εκτός και αν είσαι τέτοιο ταλέντο και δεν το ξέρεις !!!
Πάντως η μητέρα το έχει καταλάβει
Άντε ρε ......καλή συνέχεια

undercover gpr είπε...

Να σαι καλά ρε gnik μου φτιαξες τη διάθεση.