29/5/12

Κυβερνησιμότητα.Who the fuck?

-
Ναι οκ , έτοιμοι δεν είναι σίγουρα.

Κάνει μπαμ ο ερασιτεχνισμός και η ελαφρότητα που αντιμετωπίζουν ζητήματα που επηρρεάζουν εκατομμύρια ανθρώπων.

Κάνουν μπαμ οι αλλοπρόσαλλες δηλώσεις στελεχών που , λόγω χαρακτήρα συνήθως , νομίζουν ότι κατέχουν την μόνη αλήθεια και θα σώσουν τον κόσμο όλο από τον εχθρό.

Κάνουν μπαμ οι αόριστες (έως προσχολικές) πολιτικές που είναι αποτυπωμένες στα σχέδιά και προγράμματά που είχαν καταθέσει έως τώρα (αναμένω με αγωνία το επικαιροποιημένο πρόγραμμα).

Γενικά κάνει μπαμ ότι δεν είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν και η όλη φάση είναι λίγο σουρεάλ.

Η πλάκα είναι ότι αυτή η πραγματικότητα (fact) είναι και κατά κάποιο τρόπο ευκαιρία συνδιαμόρφωσης ενός προγράμματος από τα κάτω.

Γενικά πιστεύω πως πολλοί εντός ΣΥΡΙΖΑ που το τρέχουν το μαγαζί είναι για τα μπάζα.

Επίσης πιστεύω πως τώρα διαμοφρώνεται η μελλοντική ανθρωπογεωγραφία που θα έχει αυτό το κόμμα άρα είναι ευκαιρία για κάποιους να μπουν και να συνδιαμορφώσουν μελλοντικά. , δεν εννοώ το σούργελο που συμβαίνει στις μέρες μας με όλη τη πασοκοαληταρία που τους κλείνει το μάτι.Εννοώ ανθρώπους που στήριξαν προεκλογικά οι οποίοι βλέποντας το αλτσχάιμερ που δημιούργησε το 16,8% σε πολλούς ..αιώνιους βουλευτές (μη ξεχνιόμαστε) αρχίζουν και αποστασιοποιούνται ευγενικά.

Ο λαός τα έχει δει αυτά εξού και τα ποσοστά ..συνεργασιών  που επέβαλε και θα ξανα επιβάλει.

Μένει να δούμε εάν θα το ακούσουν και οι ίδιοι.
-

4 σχόλια:

george είπε...

Μακάρι να έχεις δίκιο gpr.

Απλά φοβάμαι ότι ως -ανέκαθεν ανώριμος πολιτικά- λαός θα ψηφίσουμε για μια ακόμα φορά σε εκλογές τον "πλειοδότη", που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Προβλέπω ανώμαλη προσγείωση σε περίπτωση που κληθούν να κυβερνήσουν. Από την άλλη και η ανεπάρκεια των ΝΔ/ΠΑΣΟΚ τσακίζει κόκκαλα.

Εύχομαι καθαρό μυαλό σε σας που θα ψηφίσετε στις επικείμενες εκλογές. Δυστυχώς -για άλλη μια φορά- δε θα μπορέσω να κατέβω να ψηφίσω.

Καλό βράδυ

νήπιος γερων είπε...

@θα ψηφίσουμε για μια ακόμα φορά σε εκλογές τον "πλειοδότη", που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Λάθος κάνεις, Γιώργο.

Ο λαός δεν θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖα γιατί "πλειοδοτεί", -δεν είναι και τόσο χαζούλης, ξέρει ότι δεν υπάρχει μία-, αλλά γιατί έχει απηυδήσει με ΠΑΣΟΚ/ΝΔ , συν ότι

α) Είχε σταθερή αντιμνημονιακή θέση και μίλησε και υποστήριξε αριστερή διακυβέρνηση

β) παρέμινε σταθερός μετά την 6η Μαΐου και δεν συγκυβέρνησε με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,

γ) Η Ελλάδα είναι αριστερή χώρα, και
δ) Ο Σαμαράς είναι ΑΝΤΙ- ΠΑΘΗΣ (όχι μόνο στους αντιπάλους του, αλλά και στους δεξιούς. «Αλήτη- Προδότη- Σαμαρά» φώναζαν όταν ήταν 20- 30- 40 χρονών, οι σημερινοί 40- 50- 60άρηδες.

νήπιος γερων είπε...

Gpr,

αν έχεις την καλοσύνη, αλλά, κυρίως, τον χρόνο, (μια και καλοσύνη σίγουρα έχεις - ρητορική ήταν η ερώτηση), μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο παρακάτω και να μου πεις αν στέκουν αυτά που λέει;;

"Goldman Sachs, swaps, δημόσιο χρέος και γιατί Σημίτης, Καραμανλής, Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκης και Αλογοσκούφης θέλουν κρέμασμα"- http://gkdata.gr/?p=19316

(: Είχαμε πολλές απορίες, ως άσχετοι στα τραπεζο_χρηματιστηριο_οικονομικά, και τις θέσαμε εντός παρανθέσεων, στο κείμενο. Όποιος είναι γνώστης και …ψυχούλα, ας μας βοηθήσει να τις λύσουμε. Ευχαριστούμε, -in advance)

@@@@

"ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Πώς η Goldman Sachs μέσω της titlos plc κέρδισε 400 εκ.ευρώ σε ένα βράδυ!!!"

Είναι η titlos plc ο δούρειος ίππος που χρησιμοποιήθηκε για την έναρξη της καταστροφής της Ελληνικής Οικονομίας; Ντοκουμέντα και στοιχεία που αποκαλύπτουν όργιο κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας που θα σοκάρουν!!!

george είπε...

Αρκετά ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συνέντευξη του Ανδριανόπουλου για τον ΣΥΡΙΖΑ

http://www.youtube.com/watch?v=THsgYhUynaE&feature=endscreen&NR=1