27/2/09

Πρώτη στάση : Ελλαδιστάν .

-
Βαρέθηκα το αστειάκι με τον Παλιοκώστα . Πάλιωσε , δεν έχει πλάκα πια . Δεν το νιώθετε κι εσείς ? Μετά από μια εβδομάδα που γελάσαμε και είπαμε και δέκα μαλακίες το μόνο που μου έμεινε είναι ακόμα μια αίσθηση απογοήτευσης για αυτό το κράτος . Έμεινε και στους φύλακες κάτι από αυτήν την υπόθεση . Η αίσθηση ότι το δεξιό παρακράτος ξαναγεννήθηκε 20 χρόνια μετά την αντικατάστασή του από το παρακράτος της ...κεντρώας συνιστώσας . Ευτυχώς τα δυο αυτά παρακράτη δεν έχουν βρει ακόμα το σημείο ισορροπίας που χρειάζεται ούτως ώστε να συννενοούνται και να συναποφασίζουν , γι΄αυτό γλύτωσαν οι περισσότεροι που μπορεί να ήταν και ένοχοι αλλά αυτό δε λέει τίποτα μπροστά στην εξόφθαλμη πρεμούρα των υπουργών για κατασκευή ενόχων .

Προβόπουλος : «Οι επισφάλειες θα μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που χειροτερεύει. Όταν το 4% οικονομική ανάπτυξη κατεβαίνει σε 0,5%, εάν όχι χειρότερα, τότε προφανώς αυτό συνιστά μια βίαιη-απότομη χειροτέρευση των συνθηκών και ασφαλώς θα υπάρξει στην επιφάνεια μεγαλύτερος αριθμός και ποσοστό επισφαλειών.»

Ότι λέμε παρά πέντε ο τύπος έρχεται να μας το πει και πέντε . Δε λέω καλή δουλίτσα για 700.000 euro . Είπε κι άλλα ωραία όμως : «το 2009 θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, πιο δύσκολη απ’ ό,τι αναμενόταν αρχικά».

Μπα ! Πάλι καλά που αναμενόταν κιόλας δηλαδή . Ήθελα να ΄ξερα όλοι οι άλλοι που φωνάζαμε από πριν το καλοκαίρι τι είμαστε τελικά υπερεπιστήμονες της τάξεως των 1.400.000 euro ? Γιατί αν ο Προβόπουλος παίρνει 700.000 για να λέει τα οικονομολογικά του κοινότυπα δέκα μήνες μετά εμείς αξίζουμε τουλάχιστον τα διπλάσια βάση χρόνου .

«Ο κ. Προβόπουλος ζήτησε ακόμη να μην γίνονται οι τράπεζες «αποδιοπομπαίος τράγος» και τάχθηκε υπέρ των επενδύσεών τους στην Ανατολική Ευρώπη.»

Μμμμμ , γιατί μου μυρίζει non-paper απο την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών αυτή η δηλωσούλα ??? Δε λέω καλά τα κέρδη από τις αναδυόμενες και με προοπτική , κάποια στιγμή θα ανέβουν πάλι γιατί έχουν τα κατάλληλα fundamentals (χαμηλό κόστος και περιθώρια ανάπτυξης) , αλλά ρε Προβόλουλε δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι για να ξεκινήσουν να αναδύονται πάλι οι αναδυόμενες χρειάζονται cash που δεν υπάρχει ούτε για τυρόπιτες μετά τις καθημερινές αγορές ίδιων μετοχών που άφησες να γίνουν από το πουγκί των 28 δις ??

Κοίτα μη φάνε και τα λεφτά του ΤΕΜΠΜΕ καλύτερα κι άσε τις αεροφιλοσοφίες υπάρχουν κι άλλοι που γνωρίζουν από οικονομικά .

Επίθεση στην Απογευματινή εχθές , εμ βέβαια αφού συνεχίζουν τις μαλακίες οι συνδικαλιστοδημοσιογράφοι (μιλάμε για τους χειρότερους των χειροτέρων και δημοσιογράφοι και συνδικαλιστές μπρρρρρ) :

"Η ένωση των δημοσιογράφων γράφει μεταξύ άλλων και τα εξής:

Η Ενωσις Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών διακηρύσσει, για μια ακόμη φορά, την πίστη της στην ελευθεροτυπία ως ακρογωνιαίο λίθο της Δημοκρατίας και μάχεται για την ελεύθερη έκφραση και την ανεμπόδιστη διακίνηση των ιδεών και των ειδήσεων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Την ίδια ώρα, το μέλλον της δημοσιογραφίας και των εργαζομένων πλήττεται από τη συγκέντρωση της ιδιοκτησίας και τη δημιουργία παγκοσμίων δικτύων ΜΜΕ, ενώ οι πιέσεις στους δημοσιογράφους, κατά την άσκηση του επαγγέλματός τους, πληθαίνουν επικίνδυνα…

Οι απειλές, οι επιθέσεις και οι τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον δημοσιογράφων και ΜΜΕ, μόνο την υπόθεση της Δημοκρατίας και των κοινωνικών ελευθεριών δεν υπηρετούν. …η στοχοποίηση δημοσιογράφων μέσα από κείμενα, δημοσιεύματα και άλλες επικοινωνιακές πρακτικές, αλλά και δολοφονικές επιθέσεις, επιχειρούν να εμφανίσουν ως αποκλειστικά υπεύθυνους, για την ποιότητα της ενημέρωσης τους δημοσιογράφους, απαλλάσσοντας προκλητικά την ιδιοκτησία των Μέσων, αφού επιδεικτικά δεν κάνουν έστω και την παραμικρή αναφορά για την εργοδοσία.

Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι μάχονται καθημερινά για το δικαίωμα ενημέρωσης της κοινής γνώμης. Αυτούς όμως διάλεξαν να απειλήσουν και να στοχοποιήσουν αόρατες οργανώσεις, αόρατοι μπλόκερς, ορατοί αρθρογράφοι. …"

Μιλάμε για πολλά κιλά χασίς αυτός που το έγραψε... Άνθρωπέ μου είσαι με τα καλά σου ??

Υπάρχει έστω κι ένας που να έχει καθόλου αίσθηση της λαικής συνείδησης ?? Γιατί εγώ ο λαικός αυτά που λένε τα βάζω στο αγγένητο μωράκι μου να ακούει το βράδυ για να κοιμάται .

Έτσι είναι αυτά !!! Αλλάζει ο κόσμος από τα παραμύθια της Χαλυμάς πλέον νανουρίζουμε με παραμύθια της ΕΣΗΕΑ .
-

1 σχόλιο:

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΝ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ !!!
www.ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/02/blog-post_20.html


ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/02/blog-post_9300.html