9/12/08

Όσο πιο ψύχραιμα γίνεται . . . που δεν γίνεται .

-
Τώρα να αρχίσω κι εγώ τις αναλύσεις δεν πρόκειται .

Θα πάρω θέση γρήγορα γρήγορα και φεύγω γιατί το πολύ blogging καίει κύτταρα απ' ότι βλέπω στους σχολιασμούς πολλών blogs .

Λοιπόν αρχικά όποιος μιλάει για θεωρίες συνωμοσίας , ξένους δάκτυλους , αγωγούς και άλλες κουταμάρες να πάρει κανένα dvd του James Bond να ξεκαυλώσει .

Αυτός ο Παυλόπουλος είναι ένας άξεστος ηθοποιός υποκριτής και θέλει ντομάτες .

Ο άλλος ο Μακεδονίας-Θράκης θέλει κάτι άλλο χειρότερο , στο μπουντρούμι κατευθείαν , γιατί (είχε το θράσος) να πει σε δελτίο των οκτώ πως ο σκατομαλάκας ειδικός φρουρός που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο είχε προσληφθεί από τη προηγούμενη κυβέρνηση άρα ευθύνη η ΝΔ δεν έχει .

Τι να τον κάνεις αυτόν τώρα ??

Εγώ το μόνο που θέλω να πω με μεγάλη επιφυλακτικότητα και βάση παλιότερων εμπειριών είναι πως τα χθεσινά έκτροπα έγιναν από τρεις ομάδες ανθρώπων (αν και το να τσουβαλιάζεις σε κατηγορίες ανθρώπους είναι επικίνδυνο) :

1) Τους ανθρώπους που πιστεύουν στην ένοπλη πάλη ("αντιεξουσιαστές" κτλ) οι οποίοι στόχευαν τράπεζες , πολυεθνικές και κρατικά κτίρια , όλα σύμβολα της παρακμής του κράτους μας .

2) Τους προβοκάτορες που στόχο είχαν να δυναμιτίσουν το φοβικό σύνδρομο των πολιτών ούτως ώστε πρώτον να στρέψουν την κοινή γνώμη εκεί που τους συμφέρει (δηλαδή στις φωτιές και όχι στη δολοφονία) και δεύτερον να τους αναγκάσουν να μην διαδηλώσουν ειρηνικά σήμερα και αύριο .

3) Και τους απλούς κλέφτες που βρήκαν ευκαιρία να πάρουν κανένα Nokia για να το πουλήσουν αύριο .

Τα παιδιά που στόχευαν τράπεζες και κτίρια που συμβολίζουν κρατική κλεψιά ΔΕΝ ήταν οι γνωστοί - άγνωστοι . Ήταν πολλοί περισσότεροι και πολύ πιο οργανωμένοι (λόγω τεχνολογίας πλέον κι όχι λόγω ξένων δάκτυλων και κωλοδάκτυλων) και έδρασαν ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΆ με σκοπό την διαμαρτυρία (ΝΑΙ διαμαρτυρία και μη μου πει κανείς ότι δεν δικαιούνται να καίνε τράπεζες γιατί ούτε οι τράπεζες δικαιούνται να τους κλέβουν κι όμως τους κλέβουν γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια την νομοθεσία του ευνομούμενου κράτους που τόσο υπερασπίζονται τώρα οι υποκριτές) .

Άκου ευνομούμενο κράτος η Ελλάδα ...

Κοινωνιολογικές αναλύσεις χωράνε πολλές , να δώσω άδικο και να κατηγορήσω τα παιδιά του αντιεξουσιαστικού χώρου και όσους έχουν πάει από προχθές μαζί τους αποκλείεται όμως γιατί πολύ απλά έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται όπως διαμαρτύρονται αφού οποιουδήποτε άλλου είδους διαμαρτυρία έχει γίνει , πολύ απλά , δεν ακούγεται από τους κλέφτες της βουλής (συνειδητά μικρό το Β) .

Υ.Γ :
Η φωτογραφία είναι από εχθές ... δυο 24ωρα μετά την δολοφονία του Αλέξη , πιστεύετε πως αυτοί δεν είναι ικανοί να κάψουν μαγαζί μικροαστού για να κρύψουν τις ευθύνες τους ??

Ρωτούσε ο υπουργός εχθές παραπλανητικά ποιους ευνοεί αυτή η κατάσταση ...

Όλοι ξέρουν ότι η κατάσταση αυτή ευνοεί την παραπληροφόρηση και την στροφή της κοινής γνώμης στα έκτροπα και όχι στη διαμαρτυρία της δολοφονίας .

Τρέμουν την έστω και μερική κοινωνική αποδοχή που υπάρχει!
-

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες... Απόλυτα!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω που πάνε ακριβώς τα πράγματα, νομίζω όμως ότι είναι η τελευταία προσπάθεια, μέσα από την κατευθυνόμενη δράση της ομάδας Β που λες, να κρατηθεί η δεξία στην εξουσία, και να μην εξαφανιστεί,πάλι, για 20 χρόνια ... Μπορεί να υπερβάλλω αλλά εκεί νομίζω πως πάει το πράγμα... Προσπαθούν να συντηρικοποιήσουν πολύ την κοινωνία για να σώσουν το τομάρι τους...

φοιτητάκος

Ανώνυμος είπε...

Αηδία και πάλι αηδία! Μόνο αηδιασμένος μπορώ να αισθάνομαι για τους πολιτικάντηδές μας.

Από τον ανύπαρκτο/ανίκανο Καραμανλή, τον καραγκιόζη (για άλλη μια φορά) Αλαβάνο μέχρι και τον ...ανεκδιήγητο ΓΑΠ ο οποίος σε τέτοιες ώρες ζήτησε ...εκλογές! Ελεος... Ο καθένας κοιτάει αποκλειστικά την πάρτη του και ιτην καρέκλα του. Ούτε νεκρούς λογαριάζουν ούτε τίποτα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό.

Κυριάκος είπε...

Για τον Παυλόπουλο, από τη στήλη του Ψυχογιού στο Βήμα:

"Ομως ο έλληνας υπουργός Εσωτερικών κ. Παυλόπουλος δεν ανησυχεί: βοούν οι αίθουσες σύνταξης ότι το βράδυ της Δευτέρας ήταν ώρες στο τηλέφωνο να διαμαρτύρεται σε δημοσιογράφους ότι τον αδικούν οι ειδήσεις- και έξω η Αθήνα καιγόταν"

Μια κυβέρνηση που 5 χρόνια νοιάστηκε μόνο για την επικοινωνία δεν μπορεί ούτε τώρα να νοιαστεί για κάτι άλλο. Όσο για τον Μακεδονίας Θράκης τι να πώ; Θα μπορούσε να αντικατασταθεί από ένα CD που σε κάθε ερώτηση θα απαντά "φταίει το ΠΑΣΟΚ" και θα γλυτώναμε και το μισθό του. Τον βλέπω μάλιστα συχνά σε πρωινές εκπομπές, για κάποιον περίεργο λόγο τον έχουν και πρώτη μούρη.

Όσο για τις τράπεζες, άκουσα και διάβασα πως υπήρχε κόσμος (όχι κουκουλοφόροι) που χειροκροτούσε όταν τις σπάγανε. Δεν θα μου έκανε καμιά εντύπωση, για να είμαι ειλικρινής θα έσπαγα και γω μερικές ευχαρίστως.

Η συνωμοσιο-παπαρολογία πάντως είναι το αγαπημένο μου. Ξανά και ξανά διαψεύδονται αλλά δεν το βάζουν κάτω, τα σκοτεινά κέντρα δουλεύουν νυχθημερόν - άλλα κέντρα και για άλλους λόγους, ανάλογα με ποιος λέει το παραμύθι: για τους νεοδημοκράτες είναι οι Αμερικανοί που θέλουν να ανατρέψουν τον Καραμανλή, για το φασισταριό είναι ο Αλαβάνος που θέλει να νομιμοποιήσει τις αναρχοαυτόνομες παρορμήσεις του. Οι σιωνιστές προσπαθούν αλλά οι Ελ αντιστέκονται σθεναρά, ευτυχώς για μας...

undercover gpr είπε...

Καλημέρα "σύντροφοι" (επηρεασμένος από τα φοιτητικά συντονιστικά που καιρό είχα να παρακολουθήσω) ,

σόρυ που δεν απάντησα αλλά ήμουν έξω στους δρόμους όλες αυτές τις μέρες και το ίντερνετ σπίτι έχει βλάβη (γαμώ τα κανάλια μου γαμώ) .

Περιμένω τις θέσεις σας στο σημερινό ποστ . Νομίζω με ψυχραιμία θα βγάλουμε άκρη .