2/12/08

Θέατρο .

-
Δεν αντέχονται !

Προσπαθούν με κάθε μέσο οι νταβατζήδες των ΜΜΕ και οι υπάλληλοί τους οι βουλευτές να μας πείσουν πως ένας νάνος καλόγερος και ένας άλλος (λίγο πιο ψηλός) που , όπως λέει , δεν είχε βγει από το μοναστήρι από την εποχή του Νώε πως έκλεψαν οικόπεδα του ελληνικού λαού παραπλανώντας τους τίμιους και αμόλυντους πολιτικούς μας .

Ναι , αμέ υπάρχουν και τέτοιοι στην Ελλάδα . Τίμιοι και αμόλυντοι ... φαταούλες .

Λάδι θα βγουν όλοι τους , το μόνο σίγουρο . Από κει και πέρα το ζητούμενο είναι τι κάνεις εσύ φίλτατε πολίτη-αναγνώστη .

Ναι ναι , εσύ χαζοχαρούμενε Νεοέλληνα που δηλώνεις ακόμα στα τηλέφωνα των δημοσκόπων πως θα ψηφίσεις ΝΔ ή Πασόκ στις επόμενες εκλογές .

Μα καλά ντιπ μυαλό δεν έχουν τα κομματόσκυλα της μεταπολίτευσης ? Ακόμα και στις δημοσκοπήσεις βρε πανηλίθιοι σώνει και καλά να δηλώσετε την κομματική σας πίστη ?

Πείτε ένα ΔΓ/ΔΑ (δεν γνωρίζω δεν απαντώ) να φτάσει η αδιευκρίνηστη ψήφος στο 60% να σου πω εγώ για πότε μπαίνουν οι κομματικοί σχεδιασμοί στο ντουλάπι για "μια πιο ειλικρινή σχέση με τον πολίτη" . . .

Κατά τα άλλα άκουσα το εξής τραγικό , που με έκανε να συνειδητοποιήσω πως το τέλος δεν έρχεται σ' αυτήν την έρμη τη χώρα , το τέλος έχει έρθει καιρό τώρα και εμείς ζούμε τον ύπνο του ... αδίκου : Ο υπουργός , λέει στέλεχος-βουλευτής της ΝΔ , δεν έχει ευθύνη στις αποφάσεις που παίρνει οι οποίες δεν άπτονται στο γνωστικό του αντικείμενο !!!

Ορίστε ?

Το ξαναγράφω : Ο υπουργός δεν έχει ευθύνη στις αποφάσεις που παίρνει οι οποίες δεν άπτονται στο γνωστικό του αντικείμενο .

Μμμ , μιλάμε για κατηφόρα αέναη ! ! Και εμείς πέφτουμε και πέφτουμε και πέφτουμε . Όταν όμως φτάσουμε κάποτε στον πάτο (που δεν αργεί η πρόσκρουση) μην αρχίσετε τις γνωστές Νεοελληνικές γκρίνιες . Ας λέγατε στο κωλοτηλέφωνο του δημοσκόπου άλλο κόμμα και ίσως τους τρομάζατε τους επαγγελματίες άεργους .

Δε λέω να μην τους ψηφίσετε γιατί στον σχιζοφρενή (ναι ναι εσύ είσαι αυτός) ποτέ δεν κάνεις υποδείξεις . Λέω να τους παραπλανήσετε πως δεν θα τους ψηφίσετε που είναι και το εθνικό σπορ του λαού μας (η παραπλάνηση γενικώς) .

Και μέσα σ' όλα έχουμε και τις κόντρες των δημοσιογράφων-bloggers για το ποιος την έχει μεγαλύτερη (όχι κυρία μου αυτήν) , την αναγνωσιμότητα ντε !

Παθογένεια δημοσιογραφική , μιλάμε . Αυτοί νομίζουν πως επειδή τους διαβάζουν δέκα άνθρωποι παραπάνω τους παίρνουν σώνει και καλά στα σοβαρά .

Πάω να δουλέψω τώρα .

Υ.Γ : Η εμμονή είναι κακό πράγμα αγαπητή μου προκαλεί νεύρα και μειώνει τις σεξουαλικές επιδόσεις ...
-

3 σχόλια:

Κυριάκος είπε...

Φίλε πολύ γέλασα με τη δήλωση. Προτείνω στις υπουργικές αποφάσεις να προστεθεί στο κάτω μέρος ένα προ-τυπωμένο disclaimer:

"Ο υπογράφων υπουργός ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο της παρούσης εάν αυτό δεν άπτεται του γνωστικού του αντικειμένου, το οποίο είναι ελεύθερος να προσδιορίζει ο ίδιος."

Και ξεμπερδέψαμε και τυπικά με τις ευθύνες και γλυτώνουμε από τις εξεταστικές και τις ανοησίες.
Μήπως θυμάσαι ποιο ήταν το μπουμπούκι που το ξεφούρνισε;

undercover gpr είπε...

Μαρκόπουλος , μακρόπουλος ή κάτι τέτοιο νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος .

"το οποίο είναι ελεύθερος να προσδιορίζει ο ίδιος" (χαχαχαχα)

η συμπλήρωσή σου είναι όλα τα λεφτά.

Κυριάκος είπε...

Ρε μαύρο στο Μαυρογιαλούρο, ΔΓ/ΔΑ και άγιος ο θεός. Γιατί δε ρωτάνε και μας στις δημοσκοπήσεις; Παλιά με παίρνανε τηλέφωνο από κάποια εταιρεία και με ρωτούσαν ποιές εκπομπές είχα δει στην τηλεόραση την προηγούμενη εβδομάδα. Πάντα τους έδινα την ίδια απάντηση "Είδα μόνο ένα ντοκιμαντέρ στη ΝΕΤ για το ζευγάρωμα του αφρικανικού γυπαετού, δε θυμάμαι ποια μέρα ήταν". Έχουν καιρό να με πάρουν αλλά δεν ξέρω αν είναι λόγω της απάντησης ή επειδή δε με βρίσκουν σπίτι :Ρ