29/3/08

ΠΩΣ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ

ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ .

ΡΩΜΑΙΟΙ , ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ , ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΑΦΗΝΑΝ .

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΙΓΟΝΤΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ) . ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΦΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ !

Η ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ , Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ , ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ¨ΑΝΔΡΕΑ¨ , ΤΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ , ΤΟ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ¨ΕΞΩΓΗΙΝΑ¨ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ (ΙΔΙΟΦΥΕΣ ΔΕ ΛΕΩ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟΙ) ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ . ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ , ΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ) ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΝΩ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΣΟΥΠ ΝΑ ΣΑΙ ΞΑΝΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ .

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟ .

ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΞΙΑΣ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΜΕ ΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ . . .

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΣΑ ΤΟ ΕΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ . ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ .

ΑΦΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ , ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΑ ΩΡΙΜΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΧΩΡΑ , ΚΡΑΤΟΣ) ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ .
ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΘΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: