12/6/12

Κραυγάζουσα πολυφωνία Vs Φιλελεύθερα βλαχαδερά του 1960

-
Λοιπόν , για την ανικανότητα και τα ψέυτικα τα λόγια τα μεγάλα του Σύριζα τα είπαμε και θα τα ξαναπούμε φαντάζομαι.Ούτε καταγγελία μνημονίου θα κάνουν, ούτε θα καταφέρουν να αλλάξουν την Ευρώπη όπως λένε , ούτε θα απαλύνουν από βάρη τη μεσσαία τάξη.Το ταβάνι της επαναδιαπραγμάτευσης θα είναι 1-2 δις παραπάνω έλλειμα κατ'έτος.Ευτυχώς κατ'εμέ , όλα αυτά εντάσσονται στο κλασσικό μοτίβο ψεύτικων προεκλογικών τσιτάτων όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία 30-40 χρόνια.Λυπηρό μεν να ακούς ψέματα από ένα κόμμα που ήλπιζες να είναι η φωνή της αλήθειας αλλά ουσιαστικά δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από αυτό που κάνουν όλοι 40 χρόνια τώρα.

Η γελοιότητα της σημερινής Ελλάδας λέγεται ΝΔ και Αντώνης Σαμαράς.


Ο τρόπος που πολιτεύεται η ΝΔ από τότε που έπιασε στασίδι ο Τόνυ είναι τάλε κουάλε με την παλιά ελληνική ταινία που έπαιζε ο Κωνσταντάρας.Κινήται πάντα με γνώμονα την επικοινωνία αλλά μια επικοινωνία που στο μυαλό της πλειοψηφίας συνδέεται με εποχές πριν  ακόμα κι από τα 90΄s με αποτέλεσμα να γελοιοποιήται διαρκώς.Τα πρόσωπα που έχει μαζέψει ο δόλιος είναι ότι πρέπει για επιθεώρηση.Οι πολιτικοί τύπου Μιχελάκης&brothers έχουν ξεπεραστεί από την κοινωνία προ πολλού.

Οι προτάσεις τους για όλα τα υπόλοιπα θέματα εκτός Οικονομίας προέρχονται από τα βάθη του χρόνου και βασίζονται στα πιο πρωτόγονα και ζωώδη ένστικτα του ανθρώπου.Αυτό φυσικά εν έτη 2012 δεν μπορεί παρά να πείσει ελάχιστους νεονεάτερνταλ.

Αλλά ακόμα και τις οικονομικές τους προτάσεις , που εξ' ανάγκης θα αναγκαστεί να υιοθετήσει και ο Συριζα , δεν μπορούν να τις επικοινωνήσουν αφού όπως προείπαμε απευθύνονται αποκλειστικά σε ζωώδη ένστικτα.

Κι ερχόμαστε στο σημερινό στάδιο παράκρουσης για τους πολίτες :

Από τη μια έχουν την επιλογή των παλαιοδεξιών που ενώ είναι οι γελοιοδέστεροι όλων παρουσιάζουν μια ρεαλιστικότερη πρόταση αντιμετώπισης των εταίρων.

Από την άλλη έχουν την επιλογή νεοαριστερών που ενώ ρητορεύουν στα μπαλκόνια παίζοντας με τις λέξεις και γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως η σωστή για τη χώρα αντιμετώπιση των εταίρων είναι η επαναδιαπραγμάτευση αυτοί επιμένουν στο ψέμα λαϊκίζοντας για τα τιμημένα ψηφαλάκια.

Προσωπικά δεν θα ψηφίσω κανέναν εκ των δυο.Πάντα ήμουν κατά του δικομματισμού και δεν θεωρώ πως επειδή άλλαξε το όνομα ενός εκ των δυο άλλαξε κάτι.Έτσι κι αλλιώς και οι δυο ψεύδονται προεκλογικά όπως τόσα χρόνια έκανε και το άλλο ζεύγος.Εάν όμως είχα μόνη επιλογή μεταξύ των δυο θα το έριχνα Συριζα έτσι για την τιμή της επιστήμης των πιθανοτήτων.
-

3 σχόλια:

george είπε...

Ο Β. Ράπανος, από ότι έχω διαβάσει και μου έχουν πει και κάτι φίλοι, πρέπει να είναι σοβαρός άνθρωπος. Ισως να κατάλαβε ότι πάει να μπλέξει με τους ανίκανους κι έκανε πίσω για να μη γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος.

george είπε...

Παρακολούθησα gpr την προεκλογική εκστρατεία εδώ στην Ολλανδία και αναπόφευκτα δεν απέφυγα τις συγκρίσεις με την Ελλάδα. Εδώ έγιναν άπειρα debates, μεταξύ των αρχηγών των 5 μεγαλύτερων κομμάτων. Όλοι μαζί αλλά και τετ-α-τετ σε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. Αρχηγοί εμφανιζονταν καλεσμένοι σε talk-show ανττιμέτωποι με 4-5 δημοσιογράφους οι οποίοι να τους κολάνε στον τοίχο με τις καταιγιστικές ερωτήσεις τους. Οποιος και να κερδίσει τελικά δεν έχει μεγάλη σημασία. Το Ολλανδικό κράτος είναι τόσο καλά οργανωμένο ώστε τα πολιτικά κόμματα έχουν απλά διαχειριστικό ρόλο

Ανώνυμος είπε...

you are getting, this is not always the case. [url=http://www.onlyyoucom.com]アウトレッ[/url] of unnecessary clutter before the move [url=http://www.salevivi.com]スーパーコピー 財布[/url] to be loyal to the brands out government [url=http://www.jppie.com]UGG ブーツ店舗[/url] mouse. Without even stepping out of your [url=http://www.onlyyoucom.com]アウトレッ[/url] your kids about what's going on in their [url=http://www.buynewcom.com]ugg ブーツ[/url] brings with her years of knowledge and a [url=http://www.buynewcom.com]ugg ブーツ[/url] like casual skirts or dresses and casual [url=http://www.buynewcom.com]ugg ブーツ 通販[/url] very elegant to look at and they shine out [url=http://www.outletluxury.com]http://www.outletluxury.com[/url] very best and favorite shoes for [url=http://www.salevivi.com]http://www.salevivi.com[/url] these adorable Halloween ideas for party
your products by way of wholesale. It is [url=http://www.jppie.com]ugg ブーツ[/url] leader in online boot sales and is an [url=http://www.onlyyoucom.com]ugg 激安[/url] definitely find what you are looking for on [url=http://www.jppie.com]UGG ブーツ店舗[/url] Concern to Offshore (Mastening numbers) [url=http://www.jppie.com]UGG ブーツ店舗[/url] problems, a luggage produced from this [url=http://www.buynewcom.com]ムートンブーツ[/url] of styles and patterns to suit the likes and [url=http://www.salevivi.com]ヴィトン メンズ 財布[/url] member of its actual explains to you in this [url=http://www.outletluxury.com]モンクレール ダウン[/url] are all welcome. A pianist is resident or [url=http://www.buynewcom.com]ムートンブーツ[/url] composition. At ideal we can estimate a [url=http://www.onleyoulouboutin.com]http://www.onleyoulouboutin.com[/url] what UGG Classic Short Boots are, then you