28/8/08

Πίστευε και μη ερεύνα ... καημένε Νεοέλληνα .

-
Οι παπάδες επαναστάτησαν , λέει , για το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία . Ε βέβαια , είναι σαν υποχρεώσεις τη Vodafone να κόψει τη διαφημηστική της καμπάνια . Γίνεται ?
-
Τα μοναστήρια Α.Ε κυνηγάνε υποθέσεις δικαστικώς με περιουσίες που τους έχουν παραχωρηθεί από διαταγές της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας . Αυτό θα πει κοινωνικό έργο και επιμονή στη παράδοση !!
-
Θυμάστε πόσο αύξησε ο "κ." Αλογοσκούφης τους μισθούς των δικαστικών ? Ε , τόσο αυξήθηκε αυτόματα και ο μισθός των βουλευτών ! 80% αύξηση !!! Δεν τ' ακούσατε από μένα όμως , έτσι ?
-
Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι αυτοδιοικούμενη ή ετεροδιοικείται ?
-
Η κ. Παπαρήγα είπε ότι η ΝΔ θα κάνει εκλογές όποτε τη συμφέρει . Έεεεελα δεν το πιστεύω !
-
Είπε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σοσιαλδημοκρατικό κόμμα . Ο κ. Κωνσταντόπουλος κι η κ. Δαμανάκη τελικά έκαναν καλή δουλειά (ο "Κάρολος" Τσίπρας τι λέει επ αυτού?) .
-
Ο "κ." Αλογοσκούφης "διευρύνει" την φορολογική βάση . Εμ Γιωργάκη μου , αυτό είναι το πρόβλημα .Εσύ τα παίρνεις απ΄τη βάση ενώ οι ... θα έπρεπε να τα παίρνεις απ΄τις "υψηλές βαθμολογίες" ... Αλλά που ?
-
Η επιβολή του φόρου υπεραξίας από μετοχές στο εξωτερικό συνοδεύεται από τη δυνατότητα του επενδυτή να αντισταθμίσει τις υπεραξίες με την ενδεχόμενη ζημιά που θα έχει από άλλες πράξεις επί μετοχών . Στο Ελλάντα και να χάνεις λίγο μας νοιάζει φιλαράκο αρκεί να σου παίρνουμε το τυχόν συμπλήρωμα που επιζητάς από το Χ.Α . Με λίγα λόγια φίλε μικροεπενδυτή με το μισθό σου θα μείνεις for ever . Ή μήπως τα hedge funds θα κάτσουν στο Ελλάντα να δίνουν στον Γιωργάκη τα ωραία τους κέρδη ?
-
Και μερικά επιχειρηματικά :

Η Alpha Bank (και όλες οι άλλες βέβαια) δημοσίευσε τα κέρδη του πρώτου εξαμήνου . 414.000.000 εκατ ευρώ ! Ο υπολογισμός κύριοι έγινε με ή χωρίς τις ΠΕΤΣΙΝΕΣ επιταγές που έχετε μαξέψει ????
-
Μην ανησυχείτε όμως μικροί μου επενδυτές . Άμα σκάσει καμία τράπεζα (έρχεται όπου νάναι απ΄έξω η πτώση βλ.Fanie Mae & Freddie Mac) θα τα βάλει ο Γιωργάκης για να σώσει τους 40.000 επενδυτές της και τον αγαπητό του πρόεδρο ...
-

2 σχόλια:

bilsot είπε...

Κατ' αρχάς ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟΣ !!!
Για την ανάρτηση :
"Κοτζαμπάσηδες , πασάδες και σεβάσμιοι δεσποτάδες
κυβερνούσανε τη χώρα,
καλή ώρα"
(από παλιό θεατρικό της λίγο μετά τη μεταπολίτευση εποχής
με διαχρονική αξία..... )

undercover gpr είπε...

Καλώς σας βρίσκω αγαπητέ .

Όντως διαχρονικότατη αξία ... χεχεχε

ο Εφραίμ να ναι καλά ο άνθρωπος και ο Ιουνστινιανός ...