25/8/08

Free Gaza but first free Greece s'il te plait mon dieux !

-
Μιλάμε φέτος θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι !

Έχουμε και λέμε :


1. Πολιτικοί και κάθε λογής παπαγαλο-ρεπόρτερ , σύν παράγοντες του Ελληνικού αθλητισμού να μιλάνε περί ντόπινγκ .


(Ούτε ένα πρόγραμμα ντόπινγκ της προκοπής δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε . Ρε βλαχοπροπονητές και ομοσπονδιάρχες ούτε την διάρκεια ζωής ενός αναβολικού δεν μπορείτε να υπολογίσετε και μου θέλετε και μεγαλεία με μετάλλια ?)


2. Πολιτικοί και κάθε λογής παπαγαλο-ρεπόρτερ , συνΝεοέλληνες αναλυτές και διπλωμάτες (διπλωμάτες???Η Ελλάδα???Από πότε???) να μιλάνε για τα ξεσπάσματα του "κομάντο" Νικολάεφ Γκρουέφσκιεφ .

(ψιτ Ντόρα , το χεις καταλάβει ότι δεν θέλουν λύση γιατί δεν την θέλουν τ΄αφεντικά τους οι Ρέιντζερς ? Βάση CIA και Camp Bondsteel den xreiazode Macedonian Trademark gia na leitourgisoun kardia mou , εκ του "δεν έχω αυτοκίνητο kardia μου" της παλιάς διαφήμισης ,
ενώ ο South Stream στο λαιμό τους κάθεται )

3. Πολιτικοί και κάθε λογής παπαγαλο-ρεπόρτερ του πολιτικού ρεπορτάζ να πέφτουν στα τέσσερα για να μας πείσουν ότι η κάθαρση επέρχεται στο πολιτικό σκηνικό .


(το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ?)


4. Πολιτικοί και κάθε λογής παπαγαλο-ρεπόρτερ του οικονομικού ρεπορτάζ (αυτή τη φορά) να προσπαθούν να μας πείσουν πως για όλα φταίει το πετρέλαιο σ αυτήν την , ερχόμενη από τα βάθη της Ανατολίας , ημι-καπιταλιστική-φεουδαρχική οικονομία .


(ψιτ Γιωργάκη , το βαρέλι έχει φτάσει τα 114 $ και συ ακόμα μιλάς όπως πριν 4 μήνες λες και έχει πάει από τα 160 $ στα 520 $ ? Ά και που σαι ! Στον Τρισέ θα πεις τίποτα μπας και ρίξει τα επιτόκια και αρχίσουν πάλι οι δουλειές των εργολάβων ? Γιατί αλλιώς με τουρισμό αγγλάκια που πίνουν δέκα μπύρες , και μούφα τουρίστες αλβανούς η οικονομία μας θα ονομαστεί του χρόνου "Δεν κινήται τίποτα"!) .


Και βέβαια όλα μα όλα , τα παραπάνω μαζί με πολλά άλλα που βαριέμαι να γράψω (ελέω καλοκαιρινής βαριεστιμάρας) , σε συστοιχία με τον Νεοελληνικό λαό που τα τρώει , τα χωνεύει τον τσούζει γιατί είναι και βαριά και μετά γκρινιάζει που δεν έχει μια σόδα να πιει διότι τα τελευταία όρια της κάρτας του τα έδωσε για το καινούργιο i-phone που είναι και μουράτο !!!


Άντε κυρίες , κύριοι ακόμα ένας χειμώνας έρχεται με πολλή μα ... πολλή Νεοελληνική παράλογη καθημερινότητα .


Προσωπικά μετά από ένα χρόνο γραψίματος επιλέγω προς το παρόν να τα πάρω λίγο πιο πολύ στη πλάκα διότι το περσινό κόστισε στον ΝΕΥΡΙΚΌ μου ΚΛΟΝΙΣΜΌ .


Άι σιχτίρ πια .

-

2 σχόλια:

Greek Rider είπε...

Για την κάθαρση το μόνο που βλέπω να μας σώζει είναι μια καθολική αποδοκιμασία στις εκλογές που θα οδηγούσαν, ας πούμε Πασόκ+ΝΔ=<40%.

undercover gpr είπε...

Δυστυχώς δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην πολιτική κρίση των Νεοελλήνων .

Ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι μετά από όλες τις εκλογικές διαδικασίες και για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το Ελληνικό εκλογικό σώμα να δίνει στο δικομματισμό ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά αλλά όταν έρχεται η ώρα της κρίσης η πόλωση (και ψυχολογικά και τεχνητά) πάντα υπερνικά την όποια πολιτική αντικειμενική κρίση .