1/10/09

Το ενδεικτικό επίπεδο των ψηφοφόρων (σχολιαστών) του διαδικτύου.

-
Αν σ' αρέσει , όπως εμένα , να βολτάρεις σε πολιτικά blogs-sites παρατηρώντας τις αντιδράσεις των σχολιαστών-ενεργών πολιτών(ο θεός να τους κάνει)-ψηφοφόρων τότε , φίλε αναγνώστη , μάλλον δεν θα απέχεις και πολύ από την κατάθλιψη.

Η εικόνα που διαμορφώνεται , είναι εικόνα ενός ημι-νεάτερνταλ λαού , αμόρφωτου που το μόνο που τον κόπτει είναι ο σχολιασμός της εικόνας που διαμορφώνουν τα ΜΜΕ για τον αντίπαλο πολιτικό αρχηγό.

Από την μια πλευρά έχουμε τον χαζούλη ΓΚΑΠ από την άλλη τον κουρασμένο ΚΚ και γύρω γύρω όλοι στη μέση ο Μανώλης(σχολιαστής-πολίτης) να έχει πέσει στη λούμπα της εικόνας και να σπαταλάει φαιά ουσία ασχολούμενος με , μετά συγχωρήσεως , παπαριές.

Όχι ότι θα μπορούσε να ασχοληθεί και με τίποτα σοβαρότερο (όπως λ.χ τις πολιτικές προτάσεις ,ο θεός να τις κάνει και αυτές, της κάθε παράταξης) οοοοοχι φίλε αναγνώστη.Δεν θα μπορούσε , και να ήθελε , διότι ο πολιτικός πολιτισμός αυτού του είδους είναι επιπέδου what about liverpool...

Με λίγα λόγια όλοι αυτοί που κόπτονται και καλά για τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας δεν είναι τίποτα άλλο παρά χούλιγκανς χειρότερης μορφής των ποδοσφαιρικών διότι αυτοί οι τύποι φοράνε και τον μανδύα του "ευαισθητοποιημένου πολίτη για το μέλλον της χώρας" .

Και μετά μου λες πως γίνεται να λέει τόσες πολλές μπαρούφες το Πασόκ για την οικονομία και πως γίνεται να λέει τόσες πολλές μπαρούφες για τα πεπραγμένα της η ΝΔ.

Ε ρε φίλε αφού απευθύνεται σε σημαιοφόρα πιθίκια , είναι δυνατόν να ενδιαφέρονται για τους ολίγους που καταλαβαίνουν την αερολογία?Μπααα.

Πάντως ευθύνη ρίχνω και στους διαχειριστές των blogs-sites οι οποίοι έχουν δοθεί και στο δικομματικό και στο μιντιακό κατεστημένο με όλο τους το είναι και παπαγαλίζουν σοβαροφανείς και μη... Οκ , το έχουμε πει είμαστε λαός πιθήκων αλλά περίμενα από αυτήν την "δυναμική κοινωνική ομάδα(μμμ)" που ξεκίνησε με φτερά απεξάρτησης από κατεστημένα να δείξει περισσότερη αντοχή στα κελεύσματα των λαοπλάνων.
-

1 σχόλιο:

αμμοδύτης είπε...

καλή η εικόνα, κολακεύεις τον σχολιαστή με την γραβάτα... Όσο για την liverpool, αν αναφέρεσαι στην ομάδα ποδοσφαίρου, και χωρίς να παρακολουθώ ποδόσφαιρο, νομίζω ότι παίζουν ομαδικό συντονισμένο παιχνίδι, ενώ οι δικοί μας παίζουν ο καθένας το δικό του (χωρίς πρόθεση λογοπαιγνίου)

Θα ήταν ψυχαγωγικό, αν δεν μας πείραζε στην σύντομη ύπαρξή μας.. Καλή σου μέρα