22/10/08

Θέλω να κυβερνηθώ !

-
Έπεσε δουλειά . Ήρθε κι η πρεμιέρα της αδερφής μου ! Μ' έχει πιάσει και μια απογοήτευση μ' αυτά που βλέπω .Έ , τι να κάτσω να γράψω ?

Να λέμε τα ίδια και τα ίδια ? Από το "ψωμί παιδεία ελευθερία" μας έχουν κάνει να φωνάζουμε "θέλω να κυβερνηθώ" !

Ακυβερνησία λοιπόν , εντάξει δε τρέχει και τίποτα , διαχρονικό φαινόμενο να ασχολείται όλη η Ελλάδα με σκάνδαλα ενώ οι άλλοι , οι "βάρβαροι" , να προχωράνε .

Συζήτηση στη Βουλή σήμερα , βγάλτε μπισκοτάκια γραμματείς γιατί οι βουλευτές μας θα κάτσουν μέχρι αργά στο ναό της δημοκρατίας .

Διάβασα ένα σχόλιο στο antinews : "Σε λίγες μέρες ξημερώνει 17Ν" . Θυμάται κανείς ? Μήπως αντί για γιαούρτια να κλειστούμε στο ΕΜΠ να φτιάξουμε κι ένα ραδιόφωνο να κάνουμε πολιτική καριέρα ? Σιγά το δύσκολο . Η Δαμανάκη δηλαδή καλύτερη είναι ?

Ο Σύριζα δημοσίευσε τις πολιτικές του προτάσεις για την καταπολέμηση της οικονομικής κρίσης . Μήπως θα τον ακούσει κανείς ? Σωστές οι περισσότερες θέσεις , δε λέω , σωστές προτάσεις αλλά αν δεν έχεις ένα Μπόμπολα , ένα Λαμπράκη , ένα Κουρή βρε αδερφέ που να τις μάθει κι έρμος ο Νεοέλληνας ?

Ο Καραμανλής πήγε στο Λονδίνο χωρίς το Ρουσόπουλο , έτσι θα μπορεί να τρώει μπριζολάκια άνετα χωρίς τη γρίνια του Θεόδωρου του ΙΙ για γκουρμέ γεύματα στο Soho .

Άσχετο αλλά το θυμήθηκα σήμερα : Η αγαπημένη μου η Κύρα Αδάμ τι σκατά κάνει ακόμα στη Τεγοπούλου ? Άντε κυρά μου να πάρεις το δρόμο σου . Εσύ είσαι για CNN και άνω . Τι θες και κάθεσαι με τα προοδευτικά λαμόγια ?

Οι τραπεζίτες ακούω πως τσινάνε με την επιβολή πλαφόν στις αμοιβές τους και τα μπόνους τους από το Δημόσιο σε περίπτωση χρησιμοποίησης του πακέτου των 28 δις . Μα καλά δεν έχουν καταλάβει πως καλύτερος εργοδότης από το Ελληνικό κράτος δεν παίζει παγκοσμίως ? Άραλίκι , φαγοπότι και διαγραφή χρεών προς ασφαλιστικούς οργανισμούς άμα λάχει !

Το Έθνος έβγαλε εσωτερικό έγγραφο των αμερικανών που , άκουσον άκουσον , λέει πως οι Αμερικανοτσολιάδες συνεργάζονται με τα Σκόπια και τον Νίμιτς !! Καλά έχω μείνει άναυδος ! Αυτό πρώτη φορά τ' ακούω ! Ρε ούστ κωλόπαιδα που κάνετε αντιπολίτευση στη Ντόρα .

Τα παπαγαλάκια αναρωτιούνται αν θα υπάρξει διαρροή στη ψηφοφορία για την προανακριτική που πρότεινε το Πασόκ . Μη γελάτε . Για την ίδια χώρα και τα ίδια παπαγαλάκια μιλάμε που τόλμησαν να ονομάσουν κάτι ξιπασμένους και ξασπρισμένους τύπους , ο θεός να τους κάνει βουλευτές , αντάρτες ! Να βγει ο Άρης απ' το τάφο να τους κάνει φου να κατουρηθούν απάνω τους .

Μια είναι η λύση gyus , επανάσταση ! Όχι η κλασική όμως . Παίρνουμε αεροπλανάκι , όλοι όμως , και λέμε στον Κωστάκη και τη παρέα του μείνετε εσείς εδώ να πληρώνετε τα χρέη μόνοι σας .

(η φωτό κλεμμένη από το antinews)
-

Δεν υπάρχουν σχόλια: